Facebook pixel

Aitoa läsnäoloa ja työyhteisön tukea

Masennus

Aitoa läsnäoloa ja työyhteisön tukea

Poriseva kahvipannu ja puheensorinaa keittiössä. Asiakkaiden kohtaamista, ajatusten vaihtoa kollegoiden kanssa ja laadukasta terapiatyötä kodinomaisessa tunnelmassa. Huomion voi huoletta keskittää asiakkaisiin, kun taustat on kunnossa. Töissä on hyvä olla.

Haaveilimme lämminhenkisestä psykoterapeuttien työyhteisöstä, jossa terapeutit voivat hyödyntää ammattitaitoaan parhaalla mahdollisella tavalla. Loimme siksi puitteet, joissa sinä psykoterapeuttina voit keskittyä olennaiseen. Paikan, jonne asiakkaan on helppo tulla, ja jossa sinulle valikoituu psykoterapeutin työn parhaat puolet. Iloksemme pääsemme nyt jakamaan näkemyksemme laadukkaasta psykoterapiatyöstä. Tervetuloa mukaan Kuulevaan missä löytyy aitoa läsnäoloa ja työyhteisön tukea!

Paperisodasta ydinosaamiseen

Itsenäisesti toimivan psykoterapeutin työn yksinäisyys yhdistettynä alan tuleviin murroksiin ja lainsäädäntömuutoksiin on yhdistelmä, joka pahimmillaan lisää työtaakkaa. Eikä tästä lisätyöstä ja vaivasta voi laskuttaa ketään. Koska paperityöt potilastietojärjestelmineen ja KELA-lomakkeineen on hoidettava, kuluu työstä yllättävän iso siivu aivan muuhun kuin hoitotyöhön. Kun yrittäjän byrokratiasoppaan lisätään oman osaamisen kehittäminen, markkinointi ja tilavuokra-asiat, voi lopputulos olla hektisyydessään melko stressaava.

Sekä psykoterapeutin että asiakkaan kannalta hedelmällisempää on tilanne, jossa terapeutti saa keskittyä omaan ydinosaamiseensa. Siksi Kuulevan ytimessä on asioiden hoitaminen siten, että sinä saat keskittää energiasi siihen kaikkein tärkeimpään – asiakkaisiin ja hoitotyöhön.

Loppuun asti mietityt puitteet

Kuuleva tarjoaa Kanta-yhteensopivan potilastietojärjestelmän ja hoitaa markkinointi- ja tilakulut, laskutuksen sekä potilasajanvarauksen. Saat oman työhuoneen, vapaat työajat sekä kaikki palkansaajan edut lomarahoista työterveyshuoltoon ja liikuntaetuihin. Ja mikä parasta – saat kollegat ja yhteisön, jossa on hyvä työskennellä. Koulutusmahdollisuudet luovat kannustavan ilmapiirin ja kestävän pohjan urallesi. Järjestämme sisäisiä maksuttomia koulutuksia, jotka motivoivat kehittämään osaamista.

Sinun tarvitsee vain ilmestyä paikalle ja keskittyä hoitotyöhön.

Kuulevan ajanvarausjärjestelmä helpottaa elämää. Uusi asiakas näkee sieltä suoraan, keillä terapeuteilla on vapaita aikoja. Asiakkaan näkökulmasta varausjärjestelmä säästää aikaa ja vaivaa, ja hoitosuhteeseen hakeutumisen kynnys madaltuu. Työntekijöiltä säästyy aikaa, kun kyselyitä ei tule silloin, kun kalenteri on täynnä.

Työn iloa ja kohtaamisia

Omalla yksityisvastaanotolla puurtaessa muiden kuin asiakkaiden kohtaaminen jää helposti vähäiseksi, ja ammatillinen vertaistuki puuttuu. Yksi Kuulevan vahvuuksista onkin arvostava työyhteisö, joka tuo iloa työpäiviin ja lisää hedelmällistä ajatustenvaihtoa, oppimismahdollisuuksia ja yhteenkuuluvuuden tunnetta.

Tämä ei ole paikka, jossa katsot listasta, mihin huoneeseen sinun pitää mennä. Täällä saat oman nimetyn työhuoneen ja työyhteisön, johon kuulut.

Mukavat tilat, kodinomainen tunnelma ja yhtä aikaa ammatillinen ja inhimillinen yrityskulttuuri luovat pohjan, jossa jokainen voi yltää parhaaseensa ja paitsi nauttia työstään, myös kehittyä siinä jatkuvasti. Kuuleva ei ole kylmä hoitolaitos. Paremmin meitä kuvaa vaikkapa syysillassa lämmittävä villapaita – helposti lähestyttävä ja mutkaton.

25 vuoden kokemus ja ainutlaatuiset koulutusmahdollisuudet

Vaikka Kuuleva on uusi toimija, toiminnassamme näkyy pitkäaikainen terapia-alan osaaminen, sillä taustalla toimii 25 vuotta koulutus-, psykologi- ja terapiapalveluja tarjonnut Koulutusavain Oy. Kyseessä on perheyhtiö, jonka vankka osaaminen toimii luotettavana perustana uuden psykoterapiapalvelun rakentamisessa. Kajaanilaislähtöisen perheyhtiön tytäryrityksessä psykoterapeuteillamme on ainutlaatuiset mahdollisuudet viedä uraansa halutessaan esimerkiksi koulutus-, valmennus- ja konsultointisuuntaan, jotka kuuluvat emoyhtiön ydinosaamiseen

Koulutusavaimen yhteisöllinen työkulttuuri jatkaa elämäänsä Kuulevan toiminnassa, ja kestävät toimintamallit sekä laadukas terapiatyö on kaiken keskiössä. Näillä eväillä voimme taata psykoterapeuteillemme varmaa osaamista sekä erinomaiset urakehitysmahdollisuudet mainiossa työyhteisössä.

Haluamme kuulla sinusta

Jos kiinnostuit ja haluat osaksi Kuulevan terapeuttiperhettämme, ota ihmeessä yhteyttä.

Järjestämme Oulussa infotilaisuuden, jossa kerromme toiminnastamme lisää leppoisassa hengessä. Ilmoittaudu mukaan tai kysy lisää suoraan sähköpostilla.

Seuraava infotilaisuus on torstaina 25.1.2018 klo 9:00 tai klo 17:00 – ilmoittaudu mukaan sähköpostitse: paavo.haataja@koulutusavain.fi


Kuuleva – Aidosti kuuntelevaa psykoterapia palvelee sinua Oulussa, Kajaanissa, Kuopiossa, Joensuussa ja Jyväskylässä.

Kuulevasta saat oikeanlaista apua. Terapia muokataan asiakkaan tarpeiden mukaiseksi. Paikalle voi saapua oman elämänsä kanssa juuri sellaisena kuin sattuu sinä päivänä olemaan.

Oulu, Kajaani, Kuopio, Joensuu, Jyväskylä

www.kuuleva.fi