Facebook pixelTukijoukot

Kuuleva tukijoukot
Tukijoukkojen tehtävä on mahdollistaa terapeuttien työ.

Meillä kenenkään ei tarvitse pärjätä yksin, tukijoukkonasi panostamme itsenäisen terapiatyön helppouteen ottamalla hallinnollisen vastuun niin järjestelmistä, markkinoinnista, taloudesta, uusien lakisääteisten ohjeistusten seuraamisesta  asiakashankinnasta kuin viihtyisistä personoiduista työtiloistakin. Terapeuttina pääset keskittymään laadukkaaseen asiakastyöhön ja sinulla on aina joku, johon tuen tarpeessa ottaa yhteyttä.

Paavo Haataja

Kehitysjohtaja

Paavo vastaa koko Kuulevan kehityksestä. Paavo erityisellä vastuulla on sisäinen viestintä ja Diarium. Hänen kanssaan voi keskustella uusista ideoista ja toimintatapojen muutoksista.

andersin_janne

Janne Andersin

Toimitusjohtaja

Jannen tehtävänä on huolehtia koko yrityksen toiminnasta. Hänen kanssaan voi keskustella yritykseen liittyvistä asioista sekä soittaa milloin vain tarvittaessa. 

Johtava psykoterapeutti

Jutta Leinonen

Johtava psykoterapeutti

Jutan tehtävänä on huolehtia terapiatyön sisältöön liittyvien asioiden sujumisesta Kuulevassa. Hänen kanssaan voi keskustella työtilanteista, työnohjauksesta, ammatillisen kehittymisen toiveista ja kouluttautumisesta. Pääsääntöisesti Jutan työskentelyaluetta on Jyväskylästä etelään olevat Kuulevan toimistot.

Jarkko Venola, Konsultoiva psykiatri

Jarkko Venola

Konsultoiva psykiatri

Jarkon tehtävänä on konsultoida Kuulevan psykoterapeutteja lääketieteellisissä asioissa. Hänen kanssaan voi keskustella mm. lääkkeiden vaikutuksesta, asiakkaan voinnin muutoksista sekä uusista oireista ja niiden arvioinnista.

Jarkko ottaa asiakkaita vastaan Jyväskylässä Seppälääkäreiden tiloissa ja etänä.

Ajan voi varata suoraan Jarkolle varaamalla ajan netin kautta https://seppalaakarit.fi/henkilokunta/venola-jarkko/ 


Kuuleva

Nella Salminen

Markkinointi ja hallinto

Nellan tehtävänä on huolehtia markkinoinnista, sisällön tuotannosta sekä hallinon toiminnoista. Hänen kanssaan on hyvä keskustella sosiaalisen median toiminnasta ja uusista blogipostauksista. 

kuuleva-profiili-senni-haataja

Senni Haataja

Taloushallinto ja laskutus

Sennin tehtävänä on huolehtia talouden toiminnasta sekä laskutuksesta asiakkaiden ja Kelan suuntaan. Hänen kanssaan on hyvä keskustella asiakastietojen muutoksista sekä erikoistapauksista laskutuksen suhteen.

Kuuleva

Tarja Mikkonen

Palkat ja lomat

Palkanlaskentaa hoitaa Tarja Mikkonen. Häneen voi suoraan olla yhteydessä puhelimitse tai sähköpostilla.

Tietoturva1

Frendy Oy

IT-tuki

Frendyn tehtävänä on huolehtia tietoteknisestä puolesta. Frendyn kanssa voi keskustella tietokoneista, ohjelmistoista sekä niiden sujuvasta käytöstä.