Facebook pixel

Pariterapia

Pariterapia
Pariterapia on terapeutin ja pariskunnan keskustelu, jossa käydään läpi parisuhteen yksilöllisiä ongelmia. YLEISIMPÄNÄ SYYNÄ PARISUHDETERAPIAAN OSALLISTUMISESSA ON HALU SAADA PARISUHDE TOIMIMAAN.

Pariterapiaan hakeutumisen yleisimpiä syitä ovat vuorovaikutuksen ongelmat, riitely, etääntyminen kumppanista ja parisuhteen kriisit. Parisuhteen kriisi voi olla esimerkiksi ero, uskottomuuden paljastuminen tai lapsettomuus. Pariterapia on masennuksen ja alkoholiriippuvuuden yksi hoitomuoto. Moni terapiaa harkitseva saattaa pohtia, ovatko hänen ongelmansa riittävän vakavia.

Pariterapiaan kannattaa hakeutua mieluummin ennemmin kuin liian myöhään. Pariterapian tulokset ovat nopeampia ja parempia, kun ongelmat eivät ole päässeet paisumaan liian suuriksi. Oma kokemus tilanteen kuormittavuudesta sekä tarve saada apua ovat riittävä syy pariterapiaan hakeutumiselle.

Tarjoamme itse maksaville asiakkaille tai KELA:n maksusitoumuksen saaneille pariterapiaa. Parisuhteen ongelmissa voitte tulla vastaanotollemme joko pariskuntana tai yksin. Teemme myös kotikäyntejä.

Pariterapiaa on tarjolla: Joensuu, Jyväskylä, Kajaani, Kuopio, Lahti, Oulu, Helsinki ja Tampere.

Oulun  Kuulevalla psykoterapeutit Minna ja Riikka tarjoavat pariskunnille mahdollisuuden saada ratkaisukeskeistä paripsykoterapiaa käynti kerrallaan. Läpi työskentelyn pariskunnan tukena on kaksi psykoterapeuttia. Katso täältä lisää: Ratkaisukeskeistä paripsykoterapiaa käynti kerrallaan