Facebook pixel

Pariterapia

Pariterapia
Pariterapia on terapeutin ja pariskunnan keskustelu, jossa käydään läpi parisuhteen yksilöllisiä ongelmia. YLEISIMPÄNÄ SYYNÄ PARISUHDETERAPIAAN OSALLISTUMISESSA ON HALU SAADA PARISUHDE TOIMIMAAN.

Pariterapiaan hakeutumisen yleisimpiä syitä ovat vuorovaikutuksen ongelmat, riitely, etääntyminen kumppanista ja parisuhteen kriisit. Parisuhteen kriisi voi olla esimerkiksi ero, uskottomuuden paljastuminen tai lapsettomuus. Pariterapia on masennuksen ja alkoholiriippuvuuden yksi hoitomuoto. Moni terapiaa harkitseva saattaa pohtia, ovatko hänen ongelmansa riittävän vakavia.

Terapiaan kannattaa hakeutua mieluummin ennemmin kuin liian myöhään. Terapian tulokset ovat nopeampia ja parempia, kun ongelmat eivät ole päässeet paisumaan liian suuriksi. Oma kokemus tilanteen kuormittavuudesta sekä tarve saada apua ovat riittävä syy terapiaan hakeutumiselle.

Tarjoamme itse maksaville asiakkaille tai KELA:n maksusitoumuksen saaneille aikuisille, nuorille ja lapsille yksilö-, pari ja perheterapiaa. Parisuhteen ongelmissa voitte tulla vastaanotollemme joko pariskuntana tai yksin. Teemme myös kotikäyntejä.