Facebook pixel

Yksilöpsykoterapia

yksilöterapia
YKSILÖPSYKOTERAPIASSA ASIAKAS JA PSYKOTERAPEUTTI TUTKIVAT JA HAVAINNOIVAT YHTEISTYÖSSÄ ASIAKKAAN KOKEMUKSIA, ALKAEN SIITÄ MILLAISESSA TILANTEESSA ASIAKAS PSYKOTERAPIAAN HAKEUTUU.

Yksilöpsykoterapia tarjoaa apua aikuisille, nuorille ja lapsille, joilla on psyykkisiä tai psykosomaattisia oireita (kuten masennus, työssä uupuminen, paniikkihäiriö, syömishäiriö, pelot, ihmissuhdepulmat yms.), traumaattisia kokemuksia (esimerkiksi seksuaalista tai muuta väkivaltaa, läheisen ihmisen menetyksiä, vaikeuksia lähisuhteissa) tai muusta syystä tarve selvitellä itseään ja elämäntilannettaan. Yksilöterapia terapeutti ei anna suoria ohjeita potilaalle eikä ratkaise ongelmia potilaan puolesta. Sen sijaan ongelmia ja vaikeaksi koettuja asioita tarkastellaan yhdessä jolloin potilaan on itsensä mahdollista löytää omaan elämäänsä parhaiten sopivia ratkaisuja.

Tarjoamme itse maksaville asiakkaille tai KELA:n maksusitoumuksen saaneille aikuisille, nuorille ja lapsille yksilö-, pari- ja perheterapiaa. Parisuhteen ongelmissa voitte tulla vastaanotollemme joko pariskuntana tai yksin. Teemme myös kotikäyntejä.


Löydä oma terapeuttisi