Facebook pixel

Rekrytointi

Kuuleva ei ole vain työpaikka, vaan ennen kaikkea psykoterapeuttien ammatillinen koti ja yhteisö. Etsimme joukkoomme uusia psykoterapeutteja eri puolella Suomea sijaitseviin toimipisteisiimme. Tervetuloa lämpimään työyhteisöömme!


psykoterapeutit rekrytointi

Tervetuloa Suomen lämminhenkisimpään terapeuttien työyhteisöön!

Meillä terapeutin on hyvä työskennellä. Siitä pitävät huolen niin tukijoukkomme kuin yhteisöllisyyttä vaalivat työkaverit. Tukijoukkomme huolehtii työhösi liittyvistä juoksevista asioista, jotta sinä voit keskittyä tekemään tärkeää työtäsi: olemaan läsnä asiakkaallesi ilman huolta laskutuksesta, kirjanpidosta, työvälineistä tai työhuoneen järjestämisestä. Iloksemme voimme todeta kuuluvamme Suomen kärkijoukkoihin työnantajana työeläkeyhtiö Elon työyhteisömittarikyselyn perusteella. Tervetuloa tutustumaan työyhteisöömme!


psykoterapeutit rekrytointi

Kuuleva työyhteisönä


Kuuleva työyhteisönä


psykoterapeutti Merja Niemi-Pynttäri

Terapeutit kertovat


Terapeutit kertovat


psykoterapeutit rekrytointi

Hae töihin Kuulevaan


Hae töihin Kuulevaan


Kuuleva työyhteisönä


Terapeutit kertovat


Hae töihin Kuulevaan

Kuuleva työyhteisönä

Kuulevassa keskitytään erityisesti psykoterapiaan. Toimintamme rakentuukin juuri terapeuttiemme ympärille, ja tärkein tehtävämme työnantajana on luoda terapiatyölle parhaat mahdolliset puitteet sekä työyhteisön kehittäminen entistäkin paremmaksi. Arvoissamme näkyvät ja tuntuvat Kuulevan perheyritysjuuret: matala hierarkia ja työyhteisön tasa-arvo, välitön ja lämmin viestintä sekä niin toisistamme kuin asiakkaistamme välittäminen.

Nuori terapia

Työskentelyn vapaus

Kuulevassa voit työskennellä työsuhteessa tai ammatinharjoittajana. Valitset itse työntekosi muodon, työaikasi ja loma-aikasi. Voit myös valita, työskenteletkö osa- vai kokoaikaisesti oman elämäntilanteesi mukaan. Tavoitteenamme on tarjota sinulle monipuolisempia ja entistä kiinnostavampia työmahdollisuuksia myös lyhytterapioiden parissa, sillä Kuuleva toimii monien kunnallisten toimijoiden kanssa yhteistyössä, tarjoten laajoja terapiakokonaisuuksia.

Toimipisteemme sijaitsevat ympäri Suomen Oulussa, Kuopiossa, Joensuussa, Jyväskylässä, Lahdessa, Tampereella, Turussa sekä Helsingissä.

Huoletonta työskentelyä

Hoidamme puolestasi tilakulut, laskutuksen sekä muut juoksevat asiat, jotka eivät suoraan liity terapiatyöhön. Huolehdimme myös asiakashankinnasta ja työsi markkinoinnista, jotta voit rauhassa keskittyä tärkeimpään: asiakkaan kohtaamiseen ja terapiatyöhön laskeutumiseen.

Kuuleva tarjoaa useita erityisetuja niille työntekijöille, jotka työskentelevät vähintään 20 tuntia viikossa. Näihin etuihin kuuluvat esimerkiksi huippuluokan sairaskuluvakuutus, rekrytointibonus, työnohjaus- sekä koulutusraha. Lisäksi me Kuulevassa kannamme ammattilaistemme puolesta toiminnan mahdollisen luottotappioriskin.

Miehet psykoterapiassa

Valmiit puitteet työllesi

Kuuleva tarjoaa psykoterapeuteilleen juuri terapiatyöhön suunnitellut viihtyisät tilat, joissa sekä terapeuttien että asiakkaiden on helppo asettua terapian ääreen. Saat käyttöösi Kanta-yhteensopivan A-luokan potilastietojärjestelmän, työvälineet ja oman työhuoneen, jonka sisustuksen voit suunnitella mieleiseksesi.

Työtä tukeva yhteisö

Kuulevassa et jää yksin, sillä lämminhenkiset työkaverit ovat ympärilläsi. Tukijoukkomme puolestaan tukevat työtäsi ja auttavat kaikissa työhön liittyvissä tilanteissa, kuten teknisissä asioissa ja työnohjauksessa. Kuulevan konsultoiva psykiatri taas auttaa sinua lääketieteellisissä seikoissa. Heihin voit aina olla yhteydessä! Järjestämme myös yhteisiä koulutuksia ja tuemme erikoistumisessasi.


Millainen työnantaja Kuuleva on? Terapeuttimme kertovat!

“Kun tulin tutustumaan Jyväskylän toimipisteeseen, täällä oli hyvä tunnelma”

Tilat on ajateltu sillä tavalla, että myös asiakkaan on hyvä tulla tänne. Olen saanutkin asiakkailta palautetta, että täällä on turvallinen ja miellyttävä ympäristö. Itse sain aloittaa työt pienin tuntimäärin, pikku hiljaa, psykoterapeutti Merja Niemi-Pynttäri kertoo. Katso video alta ja kuule lisää Merjan kokemuksista!

Johtava psykoterapeutti

“Kuuleva on hieno työpaikka”

Täällä on ollut tosi mukava työskennellä ja täällä on upea työyhteisö. Yrityksenä kuuleva on sopivan kokoinen – riittävän suuri yhteisöllisyyden syntymiseen ja toisaalta tarpeeksi pieni, ettei ole laitosmaisuutta vaan kodinomainen tunnelma.

Lisäksi meillä on loistavat johtajat. Itselleni on merkityksellistä, että täällä ajatellaan ihmisiä tasa-arvoisina ja kunnioitetaan kaikkia. Pidän kovasti täällä työskentelystä, kertoo Kuulevan johtava psykoterapeutti  Jutta Leinonen.

“Aloitukseen liittyvät käytännön asiat sujuivat kivuttomasti”

Pohtiessani siirtymistä pois psykiatrisesta, polikliinisesta työstä askel yritysmaailmaan tuntui valtavalta. Toisaalta minua kiehtoi lupaus suunnitella omaa työtä niin aikataulullisesti kuin jossain määrin sisällöllisestikin vapaammin.

Toisaalta huomasin puntaroivani tähän vapauteen liittyvää vastuuta ja muun muassa työyhteisön puuttumista, kertoo psykoterapeutti ja psykologi Anna-Leena Mitrunen

Lue, kuinka Anna-Leenan töiden aloitus sujui >>

Anna-Leena-Mitronen-psykoterapeutti

Liity Kuulevan lämpimään työyhteisöön!

Psykoterapia

Haluaisitko tutustua paremmin paikalliseen työyhteisöömme tai jutella kanssamme siitä, miten työyhteisö voi tukea ammatinharjoittamista, erikoistumista ja lisätä voimavaroja terapiatyöhösi? Meistä olisi erityisen hienoa kuulla, millaista työyhteisöä sinä arvostaisit!

Teemu Hyvönen
050 404 9181

teemu.hyvonen@kuuleva.fi

Nella Salminen
0400 151 935

nella.salminen@kuuleva.fi

Kristiina Silander (pääkaupunkiseutu)
040 754 5157

kristiina.silander@kuuleva.fi

Voit myös jättää yhteystietosi, niin olemme yhteydessä!