Facebook pixel

Psykoterapeutti Helsinki – Kirsti Mylläri

Olen psykodynaamien ja ratkaisukeskeinen psykoterapeutti ja minulla on sosiaalialan koulutus. Olen myös mindfulness-ohjaaja. Terapeuttina pyrin aina varaamaan rauhallisen tilan ja ajan, jolloin on turvallista käsitellä itseä pohdituttavia asioita. Työskentelyotteeni on asiakasta kunnioittava ja asiakaslähtöinen. Kaikkien asiakkaan esille tuomien asioiden työstäminen on tärkeää. Työskentelyn lähtökohtana on positiivisuus ja voimavarakeskeisyys. Tavoitteena on, että asiakas löytää ja saa käyttöönsä hänellä olevat voimavarat ja löytää siten uusia näkökulmia tilanteeseensa.

Terapiatunneilla on tavoitteena pohtia psykodynaamisen ja ratkaisukeskeisen terapian viitekehyksessä yhdessä asiakkaan kanssa hänelle tärkeitä asioita turvallisessa ilmapiirissä ja etsiä ratkaisuja häntä askarruttaviin asioihin. Terapiatunneilla voidaan keskustella luottamuksellisesti asiakkaan esiin nostamista asioista ja hänen tilanteestaan, esimerkiksi tulevaisuuden suunnitelmista, menneisyydestä, tavoitteista ja mahdollisista esteistä tai vaikeuksista.

Olen toiminut sosiaalialalla pitkään eri tehtävissä. Viimeksi lasten ja nuorten parissa vuodesta 2005. Olen työskennellyt vuodesta 1986 sosiaalityössä eri sektoreilla, aikuisten sosiaalityö, päihde- ja mielenterveystyö, vanhusten palvelut sekä viimeksi vuodesta 2005 lastensuojelussa.

Koulutus: Psykoterapeutti (psykodynaaminen)

Kiinnostuksen kohteet: Psykoterapiatyössä olen kiinnostunut erityisesti voimavarojen ja ratkaisujen etsimisestä yhdessä asiakkaan kanssa hänen tilanteeseensa. Elämäntarinat ja elämänhallinta ovat myös minulle tärkeitä asioita psykoterapiassa

Palvelut: Yksilöpsykoterapeutit

Kela-oikeudet: Yksilöpsykoterapia

Erikoisosaamisalue

Addiktiot

Ahdistus

Masennus

Työ- ja opiskeluelämän haasteet

Stressi, jännittäminen ja keskittyminen

Itsetunto ja itsevarmuus

Motivaatio-ongelmat

Yksinäisyys

Aikuiset 18-67v

ikäihmiset

kirsti.myllari@kuuleva.fi

Seuraavat vapaat ajat

Hae vapaita aikoja

Valitse hoitomuoto
ja vapaa päivä kalenterista.