Facebook pixel

Katri
Sorsakivi

Psykoterapeuttiopiskelija, Turku

Opiskelijaterapia: 50 € / 45 min

Olen terapeuttina läsnäoleva ja helposti lähestyttävä. Työskentelyni lähtökohtana on kunnioittava ja myötätuntoinen kohtaaminen. Minulle on tärkeää luoda avoin, turvallinen ja luottamuksellinen yhteistyösuhde.

Opiskelen kognitiiviseksi yksilöpsykoterapeutiksi ja tarjoan vastaanotollani koulutuspsykoterapiaa, joka voi olla pituudeltaan n. 12-40 kertaa toteutuen viikoittain. Koulutuspsykoterapian lisäksi tarjoan yksittäisiä keskustelukäyntejä ja lyhytterapeuttisia jaksoja. Asiakas päättää terapian pituuden.

Kognitiivisessa psykoterapiassa tarkastelemme haittaa tuottavia ajatuksia ja uskomuksia ja niihin liittyviä hankalia tunteita. Kognitiivisessa psykoterapiassa perusajatuksena on, että ajatukset ja tunteet liittyvät toisiinsa. Ajatuksia muokkaamalla joustavampaan suuntaan saadaan aikaan muutosta myös tunnekokemuksessa. Yhteisesti sovitut tavoitteet ohjaavat työskentelyämme. Hyödynnämme tarpeen mukaan mm. tietoisuustaitopohjaisia menetelmiä, rentoutumisharjoituksia ja erilaisia kotitehtäviä.

Pohjakoulutukseltani olen sosionomi YAMK ja ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti. Olen työskennellyt laaja-alaisesti sosiaalityössä aikuisten, nuorten ja lasten kanssa mielenterveyden haasteiden, riippuvuuksien ja elämänhallinnan kysymysten parissa.

Tarjoan apua erilaisiin psyykkisiin ongelmiin ja elämän kriiseihin, tavoitteena auttaa asiakasta löytämään keinoja saavuttaakseen elämään mielekkyyttä ja tasapainoa.

Ota rohkeasti yhteyttä!

katri.sorsakivi@kuuleva.fi

Seuraavat vapaat ajat

Hae vapaita aikoja

Valitse hoitomuoto
ja vapaa päivä kalenterista.