Facebook pixel

Minna
Honkanen

Psykoterapeuttiopiskelija, Kuopio

Psykoterapeuttiopiskelijan vastaanotto Kuopiossa tai etänä

Opiskelijaterapia 55 euroa / 45 min. Voit tulla vastaanotolleni yksittäisille terapiakäynneille tai voimme tavata niin monta kertaa kuin tarpeesi on.

Opiskelijaterapia koulutuspotilaille 45 euroa / 45 min

Koulutuspotilaiden opiskelijaterapia on lähivastaanottoina toteutuvaa aikarajattua keskusteluhoitoa, johon sitoudutaan sovituksi ajanjaksoksi. Pitkä opiskelijaterapia koulutuspotilaille kestää 40 käyntiä ja lyhyt 16-24 käyntiä. Koulutuspotilaiden käynnit videoidaan oppimiseni tueksi, ja psykoterapeuttiopiskelijana saan koulutuspotilaiden terapioihin tukea työnohjauksista, joissa käydään terapiaprosessiin liittyvää keskustelua luottamuksellisesti.

Opiskelemani psykoterapiasuuntaus on kognitiivis-analyyttinen (KAT) yksilöpsykoterapia. Yhdessä keskustellen, pohtien ja tutkien pyrimme hahmottamaan tilannettasi uudella tavalla ja pyrimme löytämään askelia uusiin, toimivampiin toimintatapoihin. Saatan käyttää visuaalisia karttoja keskustelun tukena. Etenkin pitkissä terapioissa hyödynnän myös kirjeitä. Terapeuttina olen kuunteleva ja asiakaslähtöinen. Etenemme sinun tahdissasi.

Pohjakoulutukseltani olen yhteiskuntatieteiden maisteri (YTM) pääaineena sosiaalityö. Olen työskennellyt sosiaalityöntekijänä mm. mielenterveys- ja päihdeasioiden parissa, kasvatus- ja perheneuvolassa sekä aikuissosiaalityössä. Olen kohdannut töissäni huono-osaisuutta ja erilaisuutta. Kunnioitan taustaasi ja arvomaailmaasi. Voit tulla vastaanotolleni hyvin monenlaisten asioiden kanssa, esimerkiksi vaikeissa elämäntilanteissa tai jos koet masentuneisuutta tai ahdistuneisuutta.

Varaa aika tai ota yhteyttä!

Tervetuloa vastaanotolleni!

 

minna.honkanen@kuuleva.fi

Seuraavat vapaat ajat

Hae vapaita aikoja

Valitse hoitomuoto
ja vapaa päivä kalenterista.