Facebook pixel

Eero
Hujanen

Psykoterapeuttiopiskelija, Helsinki

Hei Sinä!

Opiskelen ratkaisukeskeiseksi yksilöpsykoterapeutiksi ja tarjoan vastaanotollani koulutuspsykoterapiaa jonka lisäksi tarjoan yksittäisiä keskustelukäyntejä ja lyhytterapeuttisia jaksoja. Ensimmäisellä tapaamisella tyypillisesti kartoitetaan asiakkaan tilannetta, toiveita ja tavoitteita. Ratkaisukeskeisyyden yksi perusperiaate on, että jo yksi käynti voi mahdollisesti tuoda toivotun avun. Käyntimäärät ja tiheys sovitaankin aina asiakaskohtaisesti; asiakas päättää terapian pituuden.

Pohjakoulutukseltani olen sairaanhoitaja AMK ja minulla on mielenterveystyössä liki kahden vuosikymmenen kokemus. Erityisosaamista minulla on psykoosisairauksien hoidosta ja masennuksen hoidosta.

Olen terapeuttina läsnäoleva, rauhallinen, huumorintajuinen, helposti lähestyttävä ja empaattinen. Työskentelyn lähtökohtana on kunnioittava ja myötätuntoinen yksilöllinen kohtaaminen. Minulle on tärkeää luoda avoin, turvallinen ja luottamuksellinen yhteistyösuhde jotta voimme yhdessä tehdä töitä kohti niitä muutostoiveita joita koet tärkeimmiksi. Innostun aidosti siitä kun näen asiakkaideni onnistuvan ja edistyvän. Pyrin siihen, että asiakas tulee nähdyksi ja kuulluksi sekä löytää omat voimavaransa.

Tapaaminen rakentuu aina yksilöllisesti jokaisen asiakkaan tilanteen ja tarpeen mukaisesti. Yhdessä keskustelemalla etsimme keinoja ja ratkaisuja asiakkaan muutostoiveeseen. Ratkaisukeskeisyys näkyy tapaamisillani siinä että katse ja tekeminen suunnataan haluttua tulevaisuutta kohti askel kerrallaan. En anna valmiiksi pureskeltuja ratkaisuja vaan vaihtoehtoisia näkökulmia asioihin ja sitä kautta autan sinua löytämään uusia ratkaisuja tilanteisiin.

Opiskelijapsykoterapia 60 €/ 45 min

Service available also in English!

eero.hujanen@kuuleva.fi

Seuraavat vapaat ajat

Hae vapaita aikoja

Valitse hoitomuoto
ja vapaa päivä kalenterista.