Facebook pixel

Artturi
Leivo

Psykoterapeuttiopiskelija, Kuopio

Olen Artturi ja opiskelen parhaillaan integratiiviseksi yksilöpsykoterapeutiksi. Valmistun keväällä 2026. Pohjakoulutukseltani olen sairaanhoitaja. Työkokemusta minulla on mielenterveys- ja kriisityöstä sekä terapeuttisesta työskentelystä noin kymmenen vuoden verran. Olen työskennellyt erilaisista mielialahäiriöistä kärsivien aikuisten kanssa.

Pidän työstäni, mikä näkyy ulospäin kiinnostuneena asenteena, läsnäolona ja kunnioituksena. Asiakkaat ovat kuvanneet minua rauhallisena, empaattisena ja turvallisena. Koen tärkeänä antaa asiakkaan omille ajatuksille, tunteille ja tarinalle tilaa. Työskentelytavoiltani olen yhteiseen tutkimiseen kutsuva ja pyrin laajentamaan ymmärrystä tarkastelemalla ilmiöitä eri näkökulmista. Työskentelyssäni huomioin asiakkaan historian, ominaisuudet, taipumukset ja toiveet.

Voit ottaa yhteyttä, jos kaipaat tukea esimerkiksi ahdistuksen, mielialan mataluuden, vaikean elämäntilanteen tai kriisin kanssa. Kanssani voit keskustella vaikeista ajatuksistasi, tunteistasi, aiemmista kokemuksistasi, perhe- ja ihmissuhteissa ilmenevistä ongelmista sekä hyvinvointiin tai seksuaalisuuteen liittyvistä haasteista. Tarjoan lyhyttä ja pidempikestoista koulutuspsykoterapiaa. Kesällä 2026 voin vastaanottaa myös Kela-asiakkaita.

Opiskelijapsykoterapia 55€ / 45min

artturi.leivo@gmail.com

Seuraavat vapaat ajat

Hae vapaita aikoja

Valitse hoitomuoto
ja vapaa päivä kalenterista.