Facebook pixel

Tiina
Hurri

Psykoterapeutti, Turku

Psykoterapia

Yksilöterapia 95 e / 45 min. Myös etätapaamiset onnistuvat hyvin.

Olen Valviran vahvistama ja Kelan palveluntuottajien rekisterissä oleva ratkaisukeskeinen psykoterapeutti. Pohjakoulutukseltani olen psykiatrinen sairaanhoitaja.

Minulla on pitkä työkokemus nuorten, aikuisten sekä ikääntyneiden ihmisten kanssa työskentelystä. Vahvinta osaamistani ovat päihde- ja toiminnalliset riippuvuudet, erityisesti rahapeliriippuvuus sekä masennus-, uupumus- ja ahdistusoireet ja erilaisiin elämäntilanteisiin liittyvät kriisit.

Ihmiset kuvaavat usein terapiaan tulosyyksi halunsa voida paremmin. Ymmärrän sen asiakkaan aloitteena muuttaa jotain elämässään. Haluna tehdä, ajatella tai tuntea toisin kuin se minkä kokee tällä hetkellä ongelmaksi. Tapaamisissa keräämmekin tietoa tästä muutostoiveesta, tavoitteista, voimavaroista ja jo tehdyistä edistysaskelista. Puhumme paljon tästä hetkestä ja tulevaisuudesta, samalla läpikäyden itse ongelmaa ja menneisyyttäkin. Tervetuloa matkalle varjoista valoon; sillä matkalla olen aktiivinen osallistuja, sinun ajatuksiasi kuunnellen, tavoitteitasi ja ratkaisujasi arvostaen ja kunnioittaen, sinua kannustaen.

Vastaanotolleni voit hakeutua Kelan kuntoutuspsykoterapiaan tai itsemaksavana asiakkaana. Vapaita aikoja voit tiedustella sähköpostilla, jos sähköisessä ajanvarauksessa ei vapaita aikoja ole tarjolla.

040 684 0427
tiina.hurri@kuuleva.fi

Seuraavat vapaat ajat

Hae vapaita aikoja

Valitse hoitomuoto
ja vapaa päivä kalenterista.