Facebook pixel

Saara
Laitinen

Psykoterapeutti, Turku

Yksilöpsykoterapia 100 € / 45 min. Ensimmäinen käynti aina lähitapaamisena. Sen jälkeen etätapaamiset onnistuvat hyvin.

Olen kognitiivinen psykoterapeutti. Tarjoan aikuisille Kelan kuntoutuspsykoterapiaa, lyhyttä psykoterapiaa sekä yksittäisiä keskustelukäyntejä. Taustaltani olen psykologi, ja olen työskennellyt aiemmin 15 vuoden ajan opintopsykologina Turun yliopistossa sekä sitä ennen psykologian ja psykiatrian alan tutkijana, tutkimuskohteena erityisesti työkyky ja työuupumukseen liittyvät sairauspoissaolot.

Tärkeimpiä ominaisuuksiani psykoterapeuttina ovat luontainen empatia ja taito saada asiakas löytämään uusia näkökulmia itseensä ja elämäänsä. Tavoitteena on löytää tie ongelmia ylläpitävien uskomusten, ajattelu- ja toimintatapojen ja tunteiden ymmärtämiseen ja muuttamiseen. Mielestäni on tärkeä muistaa samalla se tosiasia, että mielenterveyteen ja jaksamiseen vaikuttaa myös paljon sellaista, mikä ei ole henkilöstä itsestään kiinni. Terapiassa etsimme yhdessä uusia keinoja tulla toimeen tämän tosiasian kanssa.

Olen myös mindfulness-ohjaaja (MBSR), ja yhdistänkin mielelläni tietoisen läsnäolon yhdeksi apuvälineeksi niin psykoterapiaan kuin asiakkaan elämään laajemminkin. Terapiakäynneillä pyrin luomaan ilmapiirin, joka mahdollistaa aidosti läsnä olevan tasavertaisen yhteistyön.

saara.laitinen@kuuleva.fi

Seuraavat vapaat ajat

Hae vapaita aikoja

Valitse hoitomuoto
ja vapaa päivä kalenterista.