Facebook pixel

Nonna
Huotarinen

Nonna Huotarinen

Olen pohjakoulutuksiltani psykologi ja teologi, olen perhepsykoterapeutti, seksuaaliterapeutti ja marraskuussa (-24) valmistun integratiiviseksi yksilöpsykoterapeutiksi. Kelan kuntoutuspsykoterapian yksilöpsykoterapiassa minulla voi aloittaa vuoden -25 alussa. Voit tulla vastaanotolleni tutustumiskäynnille Kelan kuntoutuspsykoterapiaa varten, lyhytpsykoterapiaan yksilönä tai parina sekä yksittäisille keskustelukäynneille. Etätapaamiset terapiajakson aikana ovat myös mahdollisia sovittaessa.

Se, että olen integratiivinen psykoterapeutti tarkoittaa sitä, että terapiassa voidaan käyttää niin kognitiivisen kuin vaikkapa psykodynaamisen psykoterapian työtapoja. Tutkitaan yhdessä ajatuksia, tunteita ja vuorovaikutussuhteita niin tässä hetkessä kuin menneisyydessäkin. Pyritään työskentelemään yhdessä niin, että se muutos, jota terapiaan tuleva ihminen kaipaa olisi mahdollinen. Tai että niidenkin ominaisuuksien kanssa, jotka eivät ole muuttuakseen, tulisi toimeen.

Tärkeää terapiasuhteessa on turvallisuus, jotta siinä pystyy avaamaan itselleen tärkeitä, kipeitä asioita. Tätä turvallisuutta pyrin rakentamaan läpi terapian keston.

Yleisiä syitä tulla psykoterapiaan ovat ahdistuneisuus ja mielialan lasku sekä erilaiset ihmissuhteisiin liittyvät haasteet. Työskentelen mielellään myös seksuaalisuuden ja sukupuolen moninaisuuden teemojen parissa. Mikäli kalenterista ei löydy aikoja, voit laittaa minulle myös sähköpostia.

Tervetuloa vastaanotolle!

Yksilö 45 minuuttia 100 e, pariterapia 90 min 175 e.

nonna.huotarinen@kuuleva.fi

Seuraavat vapaat ajat

Hae vapaita aikoja

Valitse hoitomuoto
ja vapaa päivä kalenterista.