Facebook pixel

Virva
Koivisto

Psykoterapeutti, Tampere

Psykoterapeutti, Tampere

100 € / 45 min

Minulla on pitkä työkokemus nuorten, aikuisten ja perheiden parissa työskentelystä. Työskentelytapani keskeisin menetelmä on keskustelu. Tärkeintä minulle on lämmin, aito, turvallinen ja rakentava kohtaaminen. Sukupuutyöskentelyn lisäksi yhdistelen erilaisia lähestymistapoja yksilöllisen tarpeen huomioiden: mm. skeema-tunnelukkotyöskentely, eft-tapping tunteiden vapauttamis- ja stressinpurkumenetelmä, mindfulness hyväksyvä tietoinen läsnäolo, Hot hyväksymis- ja omistautumisterapia.

On taakkoja, jotka ovat kulkeneet mukanasi niin kauan, että ne ovat kasvaneet sinuun kiinni. Sellaista on vaikea purkaa yksin. Sinä ainutlaatuinen ihminen annathan itsellesi mahdollisuuden pysähtyä kuuntelemaan ja työstämään kehoasi ja mieltäsi – tunteitasi ja tarpeitasi armollisuudella ja lempeydellä. Sinun matkaasi kuljemme yhdessä.

Vastaanotolleni voit tulla Kelan kuntoutuspsykoterapiaan tai itsemaksavana asiakkaana. Vapaita aikoja voit tiedustella sähköpostilla, jos sähköisessä ajanvarauksessa ei vapaita aikoja ole tarjolla.

Terapiakoulutus: Perheterapeuttinen yksilöpsykoterapia, Erityistason perheterapia

0405752468
virva.koivisto@kuuleva.fi

Seuraavat vapaat ajat

Hae vapaita aikoja

Valitse hoitomuoto
ja vapaa päivä kalenterista.