Facebook pixel

Kaisa
Mirano

Psykoterapeutti, Oulu

Hinta: yksilöpsykoterapia 45 min 95 €

Olen Valviran hyväksymä ratkaisukeskeisen viitekehyksen psykoterapeutti. Kuvaisin itseäni kuitenkin integratiiviseksi psykoterapeutiksi, sillä hyödynnän työssäni kognitiivisia- ja traumaterapeuttisia menetelmiä, sekä hypnoosia. Ennen kaikkea olen vahvasti dialoginen työntekijä.

Psykoterapeuttina olen erikoistunut kahteen osa-alueeseen:

SSSM-terapia: Seksuaalisuuden- suhteiden- ja sukupuolen moninaisuus. Erityisesti seksuaalivähemmistöön kuuluvien, sukupuoltaan tutkivien ja transitioprosessissa olevien tukeminen ovat minulle tuttua terapiatyössä. Etänä toteutettu psykoterapia on toiminut hyvin.

Lähisuhdeväkivaltaa kokeiden terapeuttinen tuki. Minulla on pitkä kokemus lähisuhdeväkivalltatyöstä ja pitkittyneiden huoltajuusriitojen traumatisoivasta vaikutuksesta yksilöön. Lähisuhdeväkivalta, jos siihen liittyy narsistisia piirteitä, ovat aiheita, joissa voin olla toipumisesi tukena.

Olen psykoterapiassa käsitellyt toki muitakin aiheita. Lähellä sydäntäni ovat em. lisäksi työuupumuksesta toipuvat ja keski-ikään yltäneiden ihmisten elämänkriisit ja eksistentiaaliset murheet.

040 749 7502
kaisa.mirano@kuuleva.fi

Seuraavat vapaat ajat

Hae vapaita aikoja

Valitse hoitomuoto
ja vapaa päivä kalenterista.