Facebook pixel

Psykoterapeutti Oulu – Eeva Lehto

Olet lämpimästi tervetullut! Myös etäterapia-aikoja saatavilla!

Tarjoan Sinulle sekä pitkää psykoterapiaa (Kelan tukema) että lyhytpsykoterapiaa (10-20 kertaa). Lyhytpsykoterapiaa tarjoan niin itsemaksaville kuin vakuutusyhtiöiden ja työterveyden asiakkaille. Myös kertakäynnit ovat mahdollisia ja voit tulla myös ilman lähetettä.

Minulla on käytössäni useita viitekehyksiä: integratiivinen, ratkaisukeskeinen, kognitiivinen ja EMDR-terapia. Olen perehtynyt myös traumojen hoitoon, skeematerapiaan, psykodraamaan ja hypnoterapiaan. Lisäksi käytän tarvittaessa mindfulness- ja mielentaitoharjoituksia osana työskentelyä. Tällä hetkellä opiskelen myös kuvataideterapeutiksi.

Voit tulla luokseni erilaisten elämän ja mielenterveyden haasteiden vuoksi, mm. masennus ja ahdistus, sosiaalisten tilanteiden pelko, uupumus, traumaattiset kokemukset, elämänkriisit, itsenäistymiseen ja opiskeluun liittyvät haasteet, työelämässä kokemasi haasteet sekä ikääntymiseen ja eläköitymiseen liittyvät haasteet.

Terapiassa käsittelemme sinulle tärkeitä teemoja ja kokemuksia, ainutlaatuista elämäntarinaasi niin menneisyyttä, nykyhetkeä kuin tulevaisuutta. Työstämällä myös vaikeita kokemuksia, ne voivat asettua uudella tavalla osaksi elämäntarinaasi. Terapiassa lisääntyy ymmärrys itsestä, omat voimavarat vahvistuvat sekä tasapaino omassa elämässä lisääntyy. Haluan tuoda Sinulle erityisesti toivoa ja luottamusta siihen, että elämä kantaa. Terapeuttina olen ystävällinen, lämmin, kuunteleva ja helposti lähestyttävä.

Koulutettuna työnohjaajana (STOry) tarjoan myös työnohjausta ja valmennusta. Näissä olen perehtynyt erityisesti jaksamisen tukemiseen, stressinhallinta- ja palautumistaitojen sekä läsnäolotaitojen vahvistamiseen. Tarjoan mindfulness-valmennusta ja palautumisvalmennusta 6 kerran kokonaisuuksina.

Työskentelen yli 18-vuotiaiden nuorten, työikäisten ja eläkeikää lähestyvien aikuisten kanssa. Työskentelen sekä Helsingissä että Oulussa, sekä etävastaanotolla koko Suomessa.

Olet lämpimästi tervetullut!

 

HINNAT

Psykoterapia 100€ / 45 min

Lyhytpsykoterapia, itsemaksava 100€ / 45min

Lyhytpsykoterapia-jakso kuvataiteellisin menetelmin: kysy hinnat erikseen

Työnohjaus ja valmennus: kysy hinnat erikseen

Valmennukset 6 kerran kokonaisuuksina: kysy hinnat erikseen

 

Parhaiten tavoitat minut sähköpostitse.

040 578 4876
eeva.lehto@kuuleva.fi

Seuraavat vapaat ajat

Hae vapaita aikoja

Valitse hoitomuoto
ja vapaa päivä kalenterista.