Facebook pixel

Helena
Kurki

Psykoterapeutti, Helsinki

Psykoterapia

Yksilöpsykoterapia: 100€/45 min, aikuiset- ja nuoret

Olen erityistason ratkaisu- ja voimavarakeskeinen psykoterapeutti,  EMDR I- ja II terapeutti sekä neuropsykiatrinen valmentaja. Työkokemukseni on kertynyt vuosien saatossa moniasteisista psyykkisistä ongelmista ja neuropsykiatrisista häiriöistä.

Psykoterapiassa keskityn empaattisen, arvostavan ja avoimen vuorovaikutuksen kautta kuuntelemaan yksilöllisesti asiakkaitani. Psykoterapian menetelmiini kuuluu sensomotorinen kehon -ja mielen tuntemuksiin liittyvät menetelmät, kognitiivinen oireidenhallinta, mielikuvaharjoitukset sekä luovat ja interaktiiviset menetelmät. Psykoterapiaan kuuluu psykoedukaatio ja yksilöllinen palveluohjaus.

Asiakasryhmät: neuropsykiatriset häiriöt ADHD/ADD sekä muut autisminkirjon häiriöt, traumat, dissosiaatiohäiriöt, pakko-oireiden häiriö, masennus- ja ahdistuneisuus, tunnesäätelyn ja pesoonallisuushäiriöihin liittyvät pulmat, elämänkriisit, työssä – ja opiskelussa jaksaminen, stressioireet ja perhesuhdeongelmat.

Koulutus: Valviran hyväksymä psykoterapeutti, psykiatrinen sairaanhoitaja, neuropsykiatrinen valmentaja, osastonhoitaja (AMK), terveydenhuollon tuotekehittäjä.

Yhteydenotot puhelimitse tai sähköpostilla

040 662 0912
helena.kurki@kuuleva.fi

Seuraavat vapaat ajat

Hae vapaita aikoja

Valitse hoitomuoto
ja vapaa päivä kalenterista.