Facebook pixel

Eliisa
Koivula

Psykoterapeutti, Helsinki

Olen ratkaisukeskeinen psykoterapeutti, myös kognitiivista ja logoterapeuttista osaamista.

Työtapani määräytyy asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan. Luottamuksellinen, tasavertainen ja vapaa ilmapiiri ovat minulle tärkeitä. Suhtaudun nöyrästi jokaisen ihmisen ainutkertaisuuteen. Pyrin empaattisesti yhdessä asiakkaan kanssa rakentamaan itsetuntemusta ja vapauttamaan piilossa olevaa valoa. Uusien näkökulmien löytäminen mahdollistaa negatiivisten ydinuskomusten murenemisen vapauttaen energiaa. Pyrkimyksenä on lisätä asiakkaan aktiivisuutta oman elämänsä orkesterin kapellimestarina.

Terapia-istuntojen sisältö määräytyy asiakkaan tilanteen mukaan. Pitkissä terapioissa on hyvä käydä elämänkaarta läpi. Terapeuttisten keskustelujen avulla rakennetaan parempaa itseymmärrystä. Kognitiivisia tehtäviä voidaan käyttää, jos ne tuntuvat mieluisilta. Runot, sadut, unet voivat myös olla inspiraation lähteinä, mutta joskus käytännönläheinen työskentelytapa on toimivampi.

Olen työskennellyt pitkään nuorten ja aikuisten masennus- ja ahdistusoireiden parissa. Myös elämänkaarelliset kriisit ja psykoottiset oireet ovat tuttuja. Työskentelen nuorten ja aikuisten/ikääntyneiden mieliala-ongelmien auttamiseksi. Erityiskiinnostuksen kohteitani ovat eksistentiaaliset/hengelliset kysymykset, nuoruus- ja vanhuusiän haasteet, kuoleman kohtaamiseen liittyvät kysymykset ja tunteet.

Koulutus: Steiner-pedagogi, psykiatrisentyön sairaanhoitaja, Huk kulttuurintutkimuksen koulutusohjelma

Erikoistuminen: Masennus ja ahdistusoireet, nuoruuden ja ikääntymisen kriisit, eksistentiaaliset/hengelliset kysymykset

Kela-oikeudet: Yksilöpsykoterapia

 

eliisa.koivula@kuuleva.fi

Seuraavat vapaat ajat

Hae vapaita aikoja

Valitse hoitomuoto
ja vapaa päivä kalenterista.