Facebook pixel

Jutta
Leinonen

Psykoterapeutti, Lahti

Psykoterapia

Yksilöterapia 95 € / 45 min 

Pariterapia 180 € / 90 min 

Pariterapia 130 € / 60 min 

Perheterapia 190 € / 90 min

Vanhempien ohjauskäynti 95 € / 45 min 

Olen perhe-ja paripsykoterapeutti (Valvira-04, Kela-04). Minulla on myös työnohjaaja koulutus. 

Tuen pareja, perheitä sekä yksilöitä löytämään uusia näkökulmia, toiveikkuutta ja selviytymiskeinoja erilaisissa elämäntilanteissa. Haluan lisätä ihmisten hyvinvointia parina, perheenä, vanhempana ja yksilönä.  

Vuosien työkokemus mielenterveystyön parissa sekä useat psykoterapiaa edistävät lisäkoulutukset mahdollistaa asiakkaan yksilöllisen tarpeen huomioimisen sopivin menetelmin. Työskentelyssä käytän eri terapiasuuntauksia yhdistelevää eli integroivaa lähestymistapaa. Käytän myös lyhytpsykoterapeuttisia menetelmiä. 

Terapiaprosessin tavoitteet ja kesto määritellään yhdessä asiakkaan kanssa. Työskentely alkaa alkukartoituksella jonka aikana kartoitetaan elämäntilannetta ja muutostarpeita sekä tehdään tarvittava suunnitelma työskentelystä. Joskus jo muutama terapiaistunto voi tuoda tarvittavan avun, toisinaan tarvitaan useampia käyntikertoja. 

Elämän vaikeudet ja haasteet voi aiheuttaa kokemuksen ettei omat voimavarat riitä. Ulkopuolinen apu tarjoaa mahdollisuuden keskusteluun. Yhdessä asioiden tarkastelu voi tuoda helpotusta oloosi sekä kokemuksen paremmasta selviytymisestä. 

Terapeuttina olen lämmin ja välitön. 

Voit varata minulle ajan netin kautta tai tiedustella muita mahdollisia vapaita aikoja ottamalla minuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla.  

040 1695 848
jutta.leinonen@kuuleva.fi

Seuraavat vapaat ajat

Hae vapaita aikoja

Valitse hoitomuoto
ja vapaa päivä kalenterista.