Facebook pixel

Mari
Kinnunen

Psykoterapeutti, Helsinki

Olen pitkään alalla toiminut psykoterapeutti (Valvira, Kela). Minulla on oikeudet pitkiin Kelan korvaamiin kuntoutuspsykoterapioihin aikuisille ja teen myös seksuaaliterapiaa osana psykoterapiaa, paripsykoterapiaa sekä kertaterapeuttisia työskentelyjä.

Koulutustaustaltani olen psykodynaaminen yksilöpsykoterapeutti, paripsykoterapeutti sekä perheneuvoja. Pariterapeuttinen osaamiseni pohjautuu psykodynaamisen suuntauksen lisäksi ratkaisukeskeisiin menetelmiin, seksuaaliterapiaan sekä systeemiseen perheterapiaan.

Minulla on hyvää kokemusta myös kertaluonteisesta terapiasta. Toisinaan yksikin kerta auttaa avaamaan lukkoja sekä miettimään elämän valintoja eteenpäin.

Tarjoamani psykoterapia on keskusteluterapiaa, tarvittaessa kehollisilla harjoitteilla täydennettynä. Terapiassa kävijä määrittää keskusteluaiheet. Ensimmäisillä kerroilla sovimme yhdessä terapian tavoitteista ja kestosta.

Psykodynaamisen psykoterapian tavoitteena on pyrkiä tunnistamaan ja ymmärtämään omia tunteita siten, että sisäinen kasvu ja sopeutuminen eri elämäntilanteissa olisivat onnistuneita. Terapeuttina olen helposti lähestyttävä aktiivinen kuuntelija, mutta teen tarvittaessa myös lisäkysymyksiä.

Yksilöpsykoterapia 110 €/45 min

Pariterapia 130 €/ 60min ja 180 €/90 min

040 687 9764
mari.kinnunen@kuuleva.fi

Seuraavat vapaat ajat

Hae vapaita aikoja

Valitse hoitomuoto
ja vapaa päivä kalenterista.