Facebook pixel

Sirpa
Salo

Psykoterapeutti, Jyväskylä

Psykoterapeutti Jyväskylä

Pari- ja perheterapia 60 min 120€

Pari- ja perheterapia 90 min

Yksilöterapia 45 min 90€ (itsemaksavat)

Olen psykologi, PST, perheterapeutti, pari- ja seksuaaliterapeutti, kasvatus- ja kehityspsykologian erikoispsykologi, vakauttava trauma- ja kriisiterapeutti, työnohjaaja ja organisaatiokonsultti. Olen työskennellyt vuosikymmeniä psykoterapeuttina erilaisten yksilön, parisuhteen, perheen ja vanhemmuuden pulmien parissa sekä auttanut traumoista ja kriiseistä selviämisessä. Työskentelen integratiivisesti, käyttäen psykodynaamisia, systeemisiä, kognitiivisia, tunnekeskeisiä ja ratkaisukeskeistä elementtejä asiakkaiden tilanteesta ja tarpeista riippuen. Traumojen hoidossa keholliset menetelmät, EMDR ja Mindfulness-harjoitukset tuovat helpotusta. Kokemukseni mukaan kaikkein tärkeintä ihmisille on kuulluksi ja ymmärretyksi tuleminen. Turvallisen ja rauhallisen vuorovaikutuksen ja keskustelujen kautta avautuu uusia näkökulmia jumittuneisiin tilanteisiin, jolloin voimavarat ja elämänilo palautuvat.

Psykoterapiatyön lisäksi minulla on vankka kokemus yksilö- ja ryhmätyönohjauksesta sekä työyhteisöpulmien ratkomisesta. Työnohjauksen avulla voidaan tukea yksilön, työparin, työryhmän tai työyhteisön ammatillista kasvua ja kehitystä. Se parantaa sekä työntekijöiden hyvinvointia että työn laatua.

Ota yhteyttä, jos tarvitset apua erilaisiin parisuhdetta, perhettä, uusperhettä, eroasioita tai vanhemmuutta koskeviin pulmiin, tai kun haluat pohtia oman elämäsi kysymyksiä ja haluat helpotusta vaikeisiin kokemuksiisi. Vastaanotolle voi siis tulla yksin, pariskuntana tai perheenä.

Työtä koskevia kysymyksiä voidaan tutkia joko yksin tai erilaisissa kokoonpanoissa.

Tapaamisia on mahdollista toteuttaa myös etänä.

Yhteydenotot sähköpostilla sirpa.salo@kuuleva.fi, puhelimella 040 5734285 (jos en ehdi vastata, jätä viesti vastaajaan, niin soitan takaisin).

Lämpimästi tervetuloa!

040 5734 285
sirpa.salo@kuuleva.fi

Seuraavat vapaat ajat

Hae vapaita aikoja

Valitse hoitomuoto
ja vapaa päivä kalenterista.