Facebook pixel

Pekka
Ukkola

Psykoterapeutti, Jyväskylä

Olen psykoterapeutti, musiikkiterapeutti, työnohjaaja (Story ry), sertifikaattia vaille valmis tunnekeskeinen pariterapeutti sekä erityisopettaja. Minulla on pitkä työkokemus aikuis- ja nuorisopsykiatrian osastotyöstä sekä terapiatyöstä yksityisyrittäjänä. Olen työskennellyt myös erityisopettajana.

Kuntoutuspsykoterapia Kela-sopimus: nuoret aikuiset 16–25 v ja vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen asiakkaat. Teen kuntoutuspsykoterapioiden lisäksi paritapaamisia, lyhyitä konsultaatio- ja kriisikeskusteluja esim. ruuhkavuodet, miehen elämä, ikääntyvät vanhemmat, stressi sekä vanhemmuuden tukea ja näkökulmaa koulunkäynnin erityiskysymyksiin.

Yhteisissä keskusteluissa pyritään löytämään uusia näkökulmia, oppimaan uusia taitoja, vahvistamaan voimavaroja ja keinoja kohdata elämän haasteita. Työotteeni on eri viitekehyksiä integroiva, pääosin ratkaisu- ja voimavarakeskeinen. Terapeuttina vahvuuksiani ovat monipuolinen työkokemus, luovuus ja rohkeus kohdata vaikeitakin asioita. Työskentelyni fokuksessa on tämänhetkinen elämän tilanne, jota tutkitaan keskustelun, tunnekokemusten ja luovien harjoitteiden avulla. Tavoitteena on myönteisempi suhtautuminen itseen, oireiden lievittyminen, hallinnan tunteen vahvistuminen ja itsensä näköinen hyvä elämä.

Koulutus

Psykoterapeutti (Valvira 1997), musiikkiterapeutti, työnohjaaja (Story ry), tunnekeskeisen pariterapian peruskurssi ja syventävä koulutus, mielisairaanhoitaja 1984 ja erityisopettaja FM 2011.

Yhteystiedot (myös etävastaanotto)

040 56 32 959

pekka.ukkola@kuuleva.fi

040 56 32 959
pekka.ukkola@kuuleva.fi

Seuraavat vapaat ajat

Hae vapaita aikoja

Valitse hoitomuoto
ja vapaa päivä kalenterista.