Facebook pixel

Merja
Niemi-Pynttäri

Psykoterapeutti, Jyväskylä

Psykoterapeutti

90 € / 45 min.

Olen kokenut vuorovaikutustyön ammattilainen – taustaltani psykologi, psykoterapeutti (Valvira)  ja työnohjaaja (StoRy). Pitkä elämänkokemus, kokemukset monenlaisista työtehtävistä, myös viime vuosien tehtävät vuorovaikutusasioiden kouluttajana antavat perspektiiviä asiakastyöhöni. Psykoterapeuttina näkökulmani on ratkaisu- ja voimavarakeskeinen, mutta olen opiskellut myös täydennykseksi jonkin verran kognitiivista näkökulmaa, hyväksymis- ja omistautumisterapian perusasioita sekä Mindfulness – menetelmiä.

Asiakastyöni ydin on: aina on toivoa! Uskon ihmisessä olevaan hyvään ja muutoksen mahdollisuuteen. Käytän usein lausetta: pienin askelin eteenpäin, mitä voit tehdä jo nyt isompaa muutosta odotellessa? Toivon että jokaisesta tapaamisesta jää joku tunnejälki, ajatus tai teko omaan arkeesi ja hyvinvointisi tueksi.

Työni keskeisin menetelmä on keskustelu, mutta asioiden toisin katsomiseksi joskus auttaa myös piirtäminen tai kirjoittaminen.  Rentoutus, mielikuvamatkat tai mindfulness – harjoitukset ovat tarpeen mukaan käyttämiäni menetelmiä. Tärkeintä on kuitenkin se, mihin yhteistyöllä pyrimme, ei niinkään tekniikat.

Kasvotusten kohtaaminen on arvokasta, mutta näinä aikoina se ei aina ole mahdollista. Itse olen tehnyt viimeiset viisi vuotta työnohjausta etänä, joten myös psykoterapia onnistuu etänä luontevasti, mikäli sinusta se on hyvä toimintapa ja sopii tilanteeseesi.

Yhteydenotot sähköpostitse.

040 180 4275
merja.niemi-pynttari@kuuleva.fi

Seuraavat vapaat ajat

Hae vapaita aikoja

Valitse hoitomuoto
ja vapaa päivä kalenterista.