Facebook pixel

Hannele
Komulainen

Psykoterapeutti, Jyväskylä

Psykologi (Valvira)

2024 alkaen: Psykoterapeutti (Valvira), Kela-oikeudet: yksilöpsykoterapia.

Tutustumiskäyntejä Kelan kuntoutupsykoterapiaan varattavissa.

Olen psykologi ja valmistun integratiiviseksi yksilöpsykoterapeutiksi joulukuussa 2023. Tarjoan nyt tutustumiskäyntejä Kelan kuntoutuspsykoterapiaan aikuisille ja nuorille. Varsinaiset kuntoutuspsykoterapiat aloitan alkuvuodesta 2024 saatuani pätevyyden toimia Kelan palveluntuottajana.

Minulla on 17 vuoden monipuolinen työkokemus psykologian ammattikentältä eri-ikäisten ihmisten parissa. Terapeuttina olen lämmin, avoin ja vastavuoroinen. Suhtaudun arvostavasti jokaiseen ihmiseen ja kunnioitan ihmisyyden moninaisuutta. Minulle tärkeä tavoite on luoda terapiasta asiakkaalle turvallinen tila, johon voi rauhassa asettua ja jossa voi tulla kohdatuksi, ymmärretyksi ja hyväksytyksi kaiken itsessä olevan kanssa. Ajatukseni mukaan kaiken työskentelyn lähtökohtana on luottamuksellinen, kannatteleva yhteistyösuhde, jossa vaikeitakin kokemuksia olisi mahdollista yhdessä tutkia ja jäsentää. Työskentely rakentuu yksilöllisesti asiakkaan tarpeet, tavoitteet ja hänelle merkitykselliset asiat joustavasti huomioiden.

Voit tiedustella vapaita aikojani sähköpostilla. Voit hakeutua vastaanotolleni myös itsemaksavana asiakkaana, ja myös lyhyempiä tukijaksoja tai yksittäisiä tuki-, kriisi- ja neuvontakäyntejä voi tiedustella. Etätapaamiset ovat mahdollisia.

Lämpimästi tervetuloa vastaanotolleni.

45min/100e, psykoterapian tutustumiskäynti 45min/60e

hannele.komulainen@kuuleva.fi

Seuraavat vapaat ajat

Hae vapaita aikoja

Valitse hoitomuoto
ja vapaa päivä kalenterista.