Facebook pixel

Psykoterapeutti Joensuu – Taina Pelttari

Olen psykologi ja perheterapeutti ja kognitiivinen psykoterapeutti. Työkokemukseni on monipuolinen ja sitä on useammalta vuosikymmeneltä. Olen työskennellyt psykiatriassa aikuisten, nuorten ja perheiden kanssa. Viimeisimmäksi olen työskennellyt opiskeluterveydenhuollossa.

Vuorovaikutuksessa olen aktiivinen ja peilaava, mutta tarkasti havainnoiva ja kuunteleva. Olen työotteeltani lempeä, mutta samalla tarvittaessa eteenpäin kutsuva, rohkaiseva. Pyrin luomaan turvallisen ja luottamuksellisen tilan, jonka varassa yhdessä tutkimme ja jäsennämme hankalaa kokemusta tai tunnetilaa. Ymmärrys omiin tunteisiin ja niiden hyväksyntä on työskentelyni keskiössä. Käytän erilaisia menetelmiä tarvittaessa, mutta yhtä hyvin voimme edetä pelkän keskustelun varassa. Eri menetelmien avulla voimme tutkia ajatussisältöjä, tunnekokemusta ja haastaa toimintatapaa muutokseen. Näitä mahdollisia menetelmiä ovat: tietoisuustaito- ja mielikuvaharjoitukset, asteittainen altistaminen, itsehavainnointi, tunnekeskeisen työotteen menetelmät, sukupuu ja erilaiset kotitehtävät. Viime vuosina olen perehtynyt kognitiivisanalyyttisen lyhytterapeuttiseen työotteeseen ja tunnekeskeisen terapian menetelmiin.

Olen työskennellyt mm. seuraavien teemojen parissa: mielialaoireilu, ahdistuneisuus, erilaiset pelot, sosiaalinen jännittäminen, pakko-oireet, syömiseen liittyvät pulmat, traumakokemukset, kriisit, menetykset, elämänkatsomukseen ja identiteettiin liittyvät kysymykset, vuorovaikutussuhteiden ja perhe- elämän pulmakohdat. Jokaisen asiakkaan tilanne on kuitenkin yksilöllinen ja se oleellisin lähtökohta työskentelyssäni.

Otan vastaan uusia asiakkaita lyhyeen tai pidempään psykoterapiaan. Käynnit läsnä tai etänä.

Tavoitat minut parhaiten sähköpostilla taina.pelttari@kuuleva.fi

Yksilöpsykoterapia: 95 € / 45 min

Tutustumiskäynti: 80€ / 45 min

040 677 1685
taina.pelttari@kuuleva.fi

Seuraavat vapaat ajat

Hae vapaita aikoja

Valitse hoitomuoto
ja vapaa päivä kalenterista.