Facebook pixel

Psykoterapeutti Joensuu – Katja Pasanen

Yksilöpsykoterapia: 95 € / 45 min

Olen pohjakoulutukseltani psykologi ja valmistunut kognitiivis-integratiiviseksi psykoterapeutiksi vuonna 2016. Olen työskennellyt yli 20 vuotta psykologina. Minulla on pitkä kokemus aikuisten mielenterveystyöstä opiskelijaterveydenhuollossa. Olen tehnyt töitä myös lapsiperheiden ja ryhmien kanssa.

Olen työskentelyotteeltani aktiivinen ja myötätuntoinen. Pyrin luomaan turvallisen ilmapiirin, jossa asiakas tulee kohdatuksi omana itsenään ja voi vapaasti ilmaista ajatuksiaan ja toiveitaan.

Pyrkimykseni on, että vastaanotolla olisi aikaa pysähtyä ja edetä asiakkaan tahdissa. Terapeuttina lähtökohtani on asiakkaan muutostoiveet ja tavoitteet, joita kohti pyritään yhteisen työskentelyn avulla. Työskentelyssä voidaan hyödyntää keskustelun ja ajatusmallien jäsentelyn ja tutkimisen rinnalla mm. tietoisuustaito- ja mielikuvaharjoitteita, elämänhistorian ja vuorovaikutussuhteiden tutkimista, kehon ja mielen yhteyteen liittyviä harjoituksia sekä kotitehtäviä. Olen perehtynyt kognitiivis-analyyttiseen lyhytterapeuttiseen työotteeseen ja see far-tekniikkaan.

Minulla on kokemusta erilaisten mielenterveyden haasteiden, hankalien kokemusten ja elämäntilannekriisien parissa työskentelystä. Terapiatyössä minua kiinnostaa erityisesti yhteisen työskentelyn avulla mahdollistuva muutos, vastavuoroiset suhteet sekä kehon ja mielen yhteys.

 

 

040 672 9025
katja.pasanen@kuuleva.fi

Seuraavat vapaat ajat

Hae vapaita aikoja

Valitse hoitomuoto
ja vapaa päivä kalenterista.