Facebook pixel

Psykoterapeutti Helsinki – Katri Vainiomäki

Hinta: 45 min yksilöpsykoterapia alkaen 105 €.

Työskentelen mieluusti myös etäasiakkaiden kanssa.

Olen työskennellyt monipuolisesti 15 vuoden ajan terveydenhuollossa. Minulla on ratkaisukeskeinen psykoterapia- alan koulutus ja olen Valviran ja Kelan hyväksymä psykoterapeutti vuodesta 2018. Työskentelyotteeni on integratiivinen eli psykoterapiassa painottan eri suuntauksille yhteisiä muutosta tuovia tekijöitä, kuten hyvää yhteistyösuhdetta. Erilaisia työtapoja valitaan tarpeen mukaan. Olen parhaillani “traumanäkökulma mielenterveystyöhön” koulutuksessa.

Olen ystävällinen, kuunteleva ja panostan hyvän terapiasuhteen luomiseen. Lähtökohtana on löytää yhdessä neuvotellen  asiakkaan yksilölliseen tilanteeseen sopivat työtavat ja tavoitteet. Terapeuttina pyrin ohjaamaan terapiaprosessia luottamuksellisen, kannustavan, turvallisen ja arvostavan suhteen avulla suuntaan, jossa on mahdollista tulla kuulluksi ja nähdyksi vahvisten hyvinvoinnin kokemusta ja psyykkistä tasapainoa.

Tarjoan pitkäkestoista psykoterapiaa mm. kelan kuntoutuspsykoterapia ja lyhytkestoista psykoterapiaa asiakkaan tarpeiden mukaan. Otan myös vakuutusyhtiöiden- ja työnantajien maksusitoumuksella tulevia asiakkaita vastaan.

Lämpimästi tervetuloa vastaanotolle!

0401240385
katri.vainiomaki@kuuleva.fi

Seuraavat vapaat ajat

Hae vapaita aikoja

Valitse hoitomuoto
ja vapaa päivä kalenterista.