Facebook pixel

Psykoterapeutti Helsinki – Eeva Lehto

Olet lämpimästi tervetullut! Etäterapia-aikoja saatavilla!

Tarjoan Sinulle sekä pitkää psykoterapiaa (Kelan tukema) että lyhytpsykoterapiaa (10-20 kertaa). Myös kertakäynnit ovat mahdollisia ja voit tulla myös ilman lähetettä.

Minulla on käytössäni useita viitekehyksiä: integratiivinen, ratkaisukeskeinen, kognitiivinen ja EMDR-terapia. Olen perehtynyt myös traumojen hoitoon, skeematerapiaan, psykodraamaan ja hypnoterapiaan. Lisäksi käytän tarvittaessa mindfulness- ja mielentaitoharjoituksia osana työskentelyä. Tällä hetkellä opiskelen myös kuvataideterapeutiksi.

Lyhytpsykoterapiaa tarjoan niin itsemaksaville kuin vakuutusyhtiöiden ja työterveyden asiakkaille. Lyhytpsykoterapian ja sen pituuden voimme räätälöidä tilanteesi mukaan. Työskentelyssä on mahdollista käyttää myös kuvataideterapeuttista työskentelyä

Voit tulla luokseni erilaisten elämän ja mielenterveyden haasteiden vuoksi, mm. masennus ja ahdistus, sosiaalisten tilanteiden pelko, uupumus, traumaattiset kokemukset, elämänkriisit, itsenäistymiseen ja opiskeluun liittyvät haasteet, työelämässä kokemasi haasteet sekä ikääntymiseen ja eläköitymiseen liittyvät haasteet.

Terapian alussa kartoitamme yhdessä tilanteesi ja Sinulle tärkeät teemat, sekä sovimme tavoitteet ja toimintatavat. Terapiassa lisääntyy ymmärrys itsestä, omat voimavarat vahvistuvat sekä tasapaino omassa elämässä lisääntyy. Haluan tuoda Sinulle erityisesti toivoa ja luottamusta siihen, että elämä kantaa. Terapeuttina olen ystävällinen, lämmin, kuunteleva ja helposti lähestyttävä.

Koulutettuna työnohjaajana (STOry) tarjoan myös työnohjausta ja valmennusta. Näissä olen perehtynyt erityisesti jaksamisen

tukemiseen, stressinhallinta- ja palautumistaitojen sekä läsnäolotaitojen vahvistamiseen.

Työskentelen yli 18-vuotiaiden nuorten, työikäisten ja eläkeikää lähestyvien aikuisten kanssa. Työskentelen sekä Helsingissä että Oulussa, sekä etävastaanotolla koko Suomessa.

Olet lämpimästi tervetullut!

Parhaiten tavoitat minut sähköpostitse.

HINNAT

– psykoterapia 100e/45 min

– lyhytpsykoterapia, itsemaksava 100e/45min

– työnohjaus ja valmennus: kysy hinnat erikseen

040 578 4876
eeva.lehto@kuuleva.fi

Seuraavat vapaat ajat

Hae vapaita aikoja

Valitse hoitomuoto
ja vapaa päivä kalenterista.