Facebook pixel

Psykoterapeuttiopiskelijan vastaanotto

yksilöterapia
Psykoterapeuttiopiskelijan vastaanotto on psykoterapiakoulutuksessa oleva terapeutin vastaanotto.Koulutusvaiheessa oleva terapeutti on yleensä useita vuosia mielenterveystyöalalla toiminut terveydenhuollon ammattilainen (esim. psykiatrinen sairaanhoitaja tai psykologi), joka on lisäkouluttautumassa psykoterapeutiksi.

Koulutus antaa hyvät valmiudet vastaanoton pitämiseen jo koulutusaikana. Koulutuksessa olevan ammattilaisen antamaan hoitoon on usein mahdollista päästä edullisemmin kuin varsinaiseen psykoterapiaan.
Huomioithan kuitenkin, että koulutusvaiheessa olevan ammattilaisen antamasta hoidosta ei voi saada Kela-korvauksia ennen kuin koulutuksessa oleva on valmistunut ja saanut Kela-oikeudet.

Psykoterapeuttiopiskelijan vastaanotolle voit hakeutua erilaisissa elämää hankaloittavissa tilanteissa; jos esimerkiksi koet haasteita ihmissuhteissa, yksinäisyyttä, ahdistuneisuutta, uupumusta. Tutustumalla tarkemmin asiantuntijoihimme, löydät sinun tilanteeseesi sopivan psykoterapeuttiopiskelijan. Asiantuntijoillamme on myös etävastaanotto myös etävastaanottoja,

joten sijainnin ei tarvitse olla esteenä.

 


Löydä oma terapeuttisi