Facebook pixel

Anni
Rantanen

Psykologi (Valvira). Psykoterapeuttiopiskelija (valmistuminen v. 2028)

Olen psykologi ja tanssi-liiketerapeutti. Valmistun psykoterapeutiksi (psykoanalyyttinen viitekehys) ja kuvataidepsykoterapeutiksi v. 2028. Psykologiksi olen valmistunut v. 2015 ja työkokemusta minulle on kertynyt erikoissairaanhoidosta lastenpsykiatrian poliklinikalta, perheneuvolasta, erilaisten ryhmien ja aikuisasiakkaiden parista.

Psykologin keskustelukäynneillä tarjoan apua ihmissuhteisiin liittyviin ongelmiin ja psyykkisiin haasteisiin. Erilaiset mielenterveyden ongelmat, psyykkinen pahoinvointi sekä kriisi- ja muutostilanteet voivat olla käyntien syynä.

Olen tilaa antava, empaattinen ja tutkivalla otteella työskentelevä psykologi. Pyrin ymmärtämään asiakkaan tilannetta syvällisesti ja löytämään yhteistyössä asiakkaan kanssa keinoja kehon ja mielen hyvinvoinnin vahvistamiseksi.
Keskustelun lisäksi käynneillä on mahdollista käyttää erilaisia taideterapeuttisia menetelmiä.

Lisäksi tarjoan psykoanalyyttistä psykoterapiaa (koulutuspsykoterapia) sekä kuvataidepsykoterapiaa (koulutuspsykoterapia).

Psykoanalyyttisessä psykoterapiassa puhutaan niistä asioista, jotka ovat mielessä juuri sillä hetkellä. Ajatuksia ja tunteita pyritään ymmärtämään yhdessä, turvallisessa ilmapiirissä ja luontevassa vuorovaikutuksessa. Psykoterapian tavoitteena on oman mielen ja käyttäytymisen taustalla olevien tekijöiden ymmärtäminen sekä mielenterveyttä horjuttavien ristiriitojen ja esteiden lievittäminen.

Kuvataidepsykoterapia on psykoterapiaa, jossa asiakkaan on mahdollista ilmaista itseään sekä sanallisesti että kuvallisesti. Työskentelyssä voidaan käyttää apuna erilaisia kuvallisen ilmaisun välineitä, kuten maaleja, kyniä, liituja ja savea. Kuvallinen työskentely mahdollistaa kosketuksen myös niihin tunteisiin ja kokemuksiin, joihin ei vielä löydy sanoja. Työskentely ei edellytä mitään etukäteistaitoja tai osaamista.

Pitkässä koulutuspsykoterapiassa ja koulutuskuvataidepsykoterapiassa tapaan asiakkaitani 2 krt/vko, 1-2 vuoden ajan.
Psykologivastaanotto 90 € / 45 min
Koulutuspsykoterapian hinta sovittavissa erikseen.

anni.rantanen@kuuleva.fi

Seuraavat vapaat ajat

Hae vapaita aikoja

Valitse hoitomuoto
ja vapaa päivä kalenterista.