Facebook pixel

Päivi
Hakuni-Järvinen

Psykoterapeutti, Helsinki

Läheiset ihmissuhteet ovat tärkeitä meille kaikille. Suhteissa on tilanteessa missä tekee töitä itsensä ja toisen/toisten kanssa. Usein asioiden käsittely on helpompaa ulkopuolisen tuella ja hankalienkin asioiden läpikäynti yhdessä on mahdollista ja siedettävämpää. Suuntautumiseni onkin psykodynaaminen ja integratiivinen.

Yksilökäynneillä voit työskennellä olosi, elämäsi ja suhteidesi hyväksi Kokemuksesi niin lapsuus- kuin mahdollisessa nykyperheessäsi voi olla tarpeellista käydä läpi ymmärtääksesi paremmin itseäsi. Joskus jo yksittäisen asian tai tilanteen käsittely voi helpottaa oloasi.

Parisuhteessa on joskus hankaluuksia. Mitä aikaisemmin niitä lähdetään selvittelemään sitä parempi, eikä koskaan ole myöhäistä! Eronkin yhteydessä on hyvä selvittää suhde loppuun, jotta uudet ihmissuhteet saavat paremman pohjan.

Vanhemmuus on jokapäiväistä kasvamista aikuisena lapsen kehityksen myötä.

Työskenneltyäni aikuisten naisten akuuttiosastolla n. 3 vuotta, 14 v. nuorisopsykiatrialla ja n. 12 v. lastenpsykiatrialla ajattelen voivani auttaa monenlaisia nuoria, aikuisia, vanhempia ja perheitä. Näitä ennen olin seurakuntasisarena 3 v. ja siellä syntyi mielenkiintoni erikoistua vielä psykiatriseen sairaanhoitoon ja mielenterveystyöhön.

Perheenprosessit erilaisissa haasteissa jonkun sairastuttua, kuoltua tai esim. lapsen syntyessä vammaisena ovat minulle tuttuja, vaikka aina kukin elämä on yksilöllinen. Koen että yhteisen jaetun tiedon varassa on kaikkien helpompi jatkaa eteenpäin.

Olen ollut pitkien terapioiden koulutusten lisäksi mukana perehtymässä lyhyihin hoitoihin; lyhyt yksilöterapiaan, Toimiva lapsi ja perhe-menetelmään, lyhyt pariterapiaan ja ajatus sinun tarpeidesi mukaisesta hoitosuhteesta innostaa minua.

paivi.hakuni-jarvinen@kuuleva.fi

Seuraavat vapaat ajat

Hae vapaita aikoja

Valitse hoitomuoto
ja vapaa päivä kalenterista.