Facebook pixel

Jennina
Wickström

Psykoterapeutti, Psykologi, Turku

Yksilöpsykoterapia: 95 € / 45 min (Kelan korvaus kuntoutuspsykoterapiasta 57,60 €)

Tutustumiskäynti: 75 € / 45 min

 

Otan vastaan uusia asiakkaita tutustumiskäynnille Kelan kuntoutuspsykoterapiaan tai itsemaksavana. Työskentelen suomen kielellä.

Olen psykologi sekä psykodynaaminen nuorten ja aikuisten yksilöpsykoterapeutti. Nuorisopsykoterapeuttina olen perehtynyt nuoruusiän erityispiirteisiin sekä nuorten ja nuorten aikuisten psykoterapioihin. Olen aiemmin työskennellyt lähemmäs kymmenen vuotta opiskeluhuollon psykologina nuoruusikäisten kanssa. Lisäksi olen toiminut terveyskeskuspsykologina ja lastenpsykiatrialla.

Pidän tärkeänä, että vastaanotolle saa tulla juuri sen kanssa, mitä sillä hetkellä on tai ei ole. Mielessä olevat vaikeudet voivat liittyä mielialaan, tyhjyyden tunteeseen, itsetuntoon, kehonkuvaan, ahdistuneisuuteen, ihmissuhteisiin, tunteiden hallintaan… – juuri siihen, minkä koet enemmän tai vähemmän rajoittavan elämästä sellaista elämää, jonka tunnet itselle kuuluvan. Suhtaudun ihmisyyteen tasavertaisesti, kärsimykseen inhimillisesti ja olen kiinnostunut tahdissasi siitä, kuka olet ja miten kerrot asioista. Tärkeää on kuulla myös sitä, mitä ei sanota ääneen. Suhde kehollisuuteen kulkee mukanani, ja olen käynyt myös psykofyysisen psykoterapian perusopintoja.

Psykodynaamisessa psykoterapiassa pääpaino on usein nykyhetken kokemistavoissa, joita voidaan vuorovaikutuksessa ja kehityksessä ymmärtää sekä luottamuksellisesti ilmaista. Kun omille asioille antaa mahdollisuuden, tilalle voi alkaa rakentua uudenlaista suhtautumista ja liikkumatilaa. Psykoterapian edetessä voi esimerkiksi vähitellen löytää aidompaa yhteyttä itseen tai muihin, ottaa haltuun hankalaa tai uskaltaa tavoitella enemmän omannäköistä elämää. Olennaista on löytää terapeutti, joka tuntuu riittävän sopivalta niin, että yhteistyötä voi alkaa ajatella hänen kanssaan. Psykoterapeutin työssä pidän tärkeänä sensitiivistä kohtaamista, pitkäjänteistä kannattelukykyä, rajojen ylläpitoa sekä tarpeen mukaista joustavuutta, jolloin myös terapeuttina sitoudun kulkemaan yhteistä matkaa, ponnistelemaan tärkeiden asioiden äärellä ja pitämään kiinni terapian mahdollistamista puitteista.

Voit tiedustella aikaa sähköpostitse tai valita vapaan ajan ajanvarauskalenterista. Tapaamisella voidaan rauhassa kuulostella, mikä sai ottamaan yhteyttä, missä olet juuri nyt tai mikä tuntuisi tärkeältä itseä, jatkoa tai yhteistyötä ajatellen. Voit varata yksittäistä aikaa tai enemmän jatkuvuus mielessä. Käyntitiheys on sovittavissa yksilöllisesti. Psykodynaamisessa psykoterapiassa lähitapaamiset ovat toivottavia. Yksittäisiä tai korvaavia aikoja voidaan tilanteen mukaan järjestää myös etätapaamisina.

Lämpimästi tervetuloa!

0447393554
jennina.wickstrom@kuuleva.fi

Seuraavat vapaat ajat

Hae vapaita aikoja

Valitse hoitomuoto
ja vapaa päivä kalenterista.