Facebook pixel

Jaana
Tuohimaa

Psykoterapeutti, Turku

Psykoterapia

95 e / 45 min

Myös etätapaamiset onnistuvat hyvin. Olen Valviran vahvistama ja Kelan palveluntuottajien rekisterissä oleva ratkaisukeskeinen psykoterapeutti. Pohjakoulutukseltani olen psykiatrinen sairaanhoitaja.

Minulla on pitkä työkokemus nuorten, aikuisten sekä ikääntyneiden ihmisten kanssa työskentelystä. Vahvinta osaamistani  ovat päihde- ja toiminnalliset riippuvuudet (erityisesti rahapeli- ja seksiriippuvuus) sekä masennus-, uupumus- ja ahdistusoireet ja erilaisiin elämäntilanteisiin liittyvät kriisit.

Psykoterapeuttina minulle on tärkeää luottamuksellinen ja tasavertainen yhteistyösuhde, dialogisuus, toiveikkuus sekä aito, rauhallinen ja empaattinen kohtaaminen. Työskentelyni lähtökohtia on aktiivinen kuuntelu, tunteiden ja ajatusten tunnistaminen ja tutkiminen, uusien näkökulmien etsiminen, voimavarojen vahvistaminen ja asiakkaan tavoitteita kohti kulkeminen pienin askelin. Ratkaisukeskeisten menetelmien lisäksi käytän työskentelyssäni työurani aikana tutuksi tulleita ja hyödylliseksi havaittuja lähestymistapoja. Keskustelun tukena voin käyttää myös fläppityöskentelyä, tehtäviä, hengitys-, rentoutus- ja mielikuvaharjoituksia sekä kortteja ja valokuvia.

Vastaanotolleni voit hakeutua Kelan tukemaan kuntoutuspsykoterapiaan tai itsemaksavana asiakkaana. Vapaita aikoja voit tiedustella sähköpostilla, jos sähköisessä ajanvarauksessa ei ole vapaita aikoja tarjolla.

040 635 4782
jaana.tuohimaa@kuuleva.fi

Seuraavat vapaat ajat

Hae vapaita aikoja

Valitse hoitomuoto
ja vapaa päivä kalenterista.