Facebook pixel

Riikka Vuoti

Psykoterapeutti, Oulu

Psykoterapeutti, Oulu

Etsitkö psykoterapeuttia? Tarjoan ratkaisukeskeistä psykoterapiaa käynti kerrallaan -menetelmällä, joka toteutuu itsemaksavana ilman lähetettä. Tämä on ollut erityisesti hyvä vaihtoehto niille asiakkaille, jotka tarvitsevat oikea-aikaisesti kohdennettua keskustelutukea. Ratkaisukeskeinen psykoterapia käynti kerrallaan on intensiivinen, taloudellinen, toimiva, hetkeen tarttuva ja asiakkaan tarpeisiin vastaava työskentelymalli. Asiakkaan on mahdollisuus tulla terapiaan silloin, kun kokee sitä tarvitsevansa. Minulla on menetelmään ammatillista osaamista ja taitoa. Työskentelystä voi hyötyä niin yksilöt, pariskunnat kuin perheetkin.

Minun nimeni on siis Riikka Vuoti ja olen Valviran hyväksymä ratkaisukeskeinen psykoterapeutti. Aiemmalta koulutukseltani olen sosionomi (AMK) ja perheinterventiokliinikko. Omaan vahvan ja monipuolisen sosiaali- ja kriisityön työkokemuksen lasten, nuorten, aikuisten, pariskuntien, perheiden ja ryhmien eli ainutlaatuisten ihmisten kanssa. Alla oleva lainaus kuvaa suhtautumistani ihmiseen ja terapiaan:

”Ihminen ei ole ongelma, ongelma on ongelma.” (White & Epston 1990)

Psykoterapeuttina minun tilanteeni uusien, pidempikestoisten ja tiiviimpien Kelan kuntoutuspsykoterapian asiakkaiden suhteen on tällä hetkellä se, etten valitettavasti ota uusia asiakkaita tutustumiskäynneille. Kelan kuntoutuspsykoterapiaa on pitkäkestoista, prosessinomaista, tavoitteellista ja ammatillista hoito- ja kuntoutustoimintaa, jolla autetaan mielenterveyshäiriöistä tai psyykkisistä ongelmista kärsiviä ihmisiä. Ratkaisukeskeisessä psykoterapiassa vahvistetaan asiakkaan voimavaroja, oivalletaan uusia näkökulmia ja edetään kohti hyvää sekä toivottua elämää. Psykoterapian onnistumisen kannalta tärkeintä on terapeutin ja asiakkaan välinen vuorovaikutus. Ratkaisukeskeinen terapia perustuu siis yhteistyöhön, myötäelämiseen sekä keskusteluun, joiden pohjalta asiakasta tuetaan muuttamaan omaa ymmärrystä itsestään ja ympäristöstään sekä muuttamaan elämänsä suuntaa ja omaa toimintaa.

Psykoterapian hinta on yksilötyöskentelyssä 90e/45min sekä pari- ja perhetyöskentelyssä 110e/60min tai 160e/90min. Tapaamisajan voi sopia sähköpostilla ja tekstiviestillä tai varaamalla ajan oheisesta sähköisestä varauskalenterista.

Psykoterapiassa sinulla on lupa puhua kaikesta. Minä lupaan tehdä terapeuttina parhaani. Uskon, että Sinäkin.

Jään kuulolle.

050 4022307
riikka.vuoti@kuuleva.fi

Seuraavat vapaat ajat

Hae vapaita aikoja

Valitse hoitomuoto
ja vapaa päivä kalenterista.