Facebook pixel

Minna
Vainio

Psykoterapeutti, Turku

Psykoterapia

Yksilöpsykoterapia 100 €/ 45 min. Myös etätapaamiset onnistuvat hyvin. 

Olen Valviran laillistama psykoterapeutti ja minulla on Kela pätevyys kognitiiviseen ja ratkaisukeskeiseen yksilöpsykoterapiaan sekä perheterapiaan. Tällä hetkellä olen psykofyysisessä luontopainoitteisessa työnohjaaja koulutuksessa. 

Työskentelen nuorten ja aikuisten parissa ja vahvinta osaamistani ovat erilaiset ahdistushäiriöt, työuupumus, psyko-fyysiset oireet, kipu,masennus ja syömishäiriöt sekä erilaiset elämäntilanteisiin liittyvät kriisit. Yhdistelen työssäni integratiivisesti menetelmiä eri käymistäni psykoterapian viitekehyksistä sekä lisäkoulutuksieni mindfulness,hengityskoulu, NLP, mentalisaatio ja traumaterapia pohjalta. Olen koulutukseltani myös  seksuaaliterapeutti ja LCF Life Coach. Kiinnostus ihmisen mieleen, kehon ja mielen yhteyteen sekä kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin on ohjannut minua kouluttautumaan eri osa-alueille. 

Haluan ihmisten omia voimavaroja hyödyntäen tuoda ihmisille toivoa, innostusta, jaksamista ja uutta näkökulmaa. Olen aktiivinen psykoterapeutti, mutta tarvittaessa annan asiakkaalle tilaa purkaa ja jäsentää omaa ajatteluaan lempeästi ohjaten. Autan asiakasta ymmärtämään ajatustensa, tunteiden ja kehoreaktioidensa vaikutusta toimintaansa. Asiakkaan arvostus, sallivuus sekä positiivisuus on minulle terapeuttina tärkeää.  Ensimmäiseltä ammatiltani olen fysioterapeutti ja siltä puolelta minulla on pitkä kokemus terapiatyöstä perheiden ja vammaisten lasten parissa.  Lisäksi olen ohjannut erilaisia liikunta-ja tanssiryhmiä 20 vuoden ajan. 

Vastaanotolleni voi hakeutua Kelan kuntoutuspsykoterapiaan tai itsemaksavana konsultaatioon, psykoterapiaan tai työnohjaukseen. Tällä hetkellä Kela psykoterapia paikat ovat täysi, mutta vapautuvia aikoja voi tiedustella sähköpostitse. Työnohjaukseen vapaita aikoja löytyy ja satunnaisia itsemaksavien aikoja terapiaan, joita niitäkin voi kysellä meilitse ellei sähköisessä ajanvarausjärjestelmässä ole aikoja. 

040 809 1970
minna.vainio@kuuleva.fi

Seuraavat vapaat ajat

Hae vapaita aikoja

Valitse hoitomuoto
ja vapaa päivä kalenterista.