Facebook pixel

Minna
Raninen

Psykoterapeutti, Oulu

Psykoterapeutti Oulu

Olen Valviran hyväksymä ratkaisukeskeinen psykoterapeutti. Tällä hetkellä minulla ei ole mahdollisuutta tarjota tutustumiskäyntejä pitempiaikaisiin kuntoutuspsykoterapioihin. Kuitenkin… 

…yli kymmenen vuoden kokemus lyhytkestoisesta terapeuttisesta kriisityöstä sekä syventyminen ja kokemus Käynti kerrallaan -menetelmästä ovat vahvistaneet ajatustani, että aina ei tarvita vuosien psykoterapiaa vaan lyhyempikin psykoterapiatyöskentely voi antaa tarvittavia työkaluja kohti mielekästä ja riittävän hyvää elämää. Joten jos koet, että lyhytterapeuttinen työskentely – jopa yksi käynti – voisi olla sinulle hyödyllistä, voit laittaa minulle viestiä. 

Tavoitat minut parhaiten sähköpostilla: minna.raninen@kuuleva.fi 

Voit myös tulla itsemaksavana asiakkaana joko yksin tai pariskuntana. Tällöin et tarvitse lähetettä. 

Työkokemusta minulle on kertynyt yli 20 vuotta mm. psykiatrisesta hoitotyöstä, päihdekuntoutuksesta ja kriisityöstä, niin nuorten kuin aikuistenkin kanssa. Olen vahvistanut osaamistani koko työuran ajan erilaisilla ihmissuhdetyöhön ja mielenterveyteen liittyvillä täydennyskoulutuksilla (mm. lähisuhdeväkivaltatyö ja kriisityö). Aiemmalta koulutukseltani olen mm. psykiatrinen sairaanhoitaja ja terveydenhoitaja (YAMK). Opiskelen tällä hetkellä työni ohessa kognitiivisia menetelmiä ja terapiapätevyyttä. 

Vastaanotolleni voit tulla juuri sen asian kanssa, minkä koet tärkeänä ja jonka kanssa haluat työskennellä. Terapiassa on mahdollisuus löytää uusia näkökulmia tilanteeseesi, vahvistaa voimavarojasi ja miettiä seuraavia askeleita, jotka vievät tilannettasi ja olotilaasi eteenpäin, kohti hyvää toivottua elämää.
Työskentelyni lähtökohtana on ajatus, että jokainen kokemus ja tarina on tärkeä. Sinä asiakkaana olet oman elämäsi asiantuntija. Minun tehtäväni on yhdessä sinun kanssasi tutkia elämäsi tilannetta ja rakentaa
ratkaisuja, joiden avulla tilanteesi selkiytyy. Minulle kohtaamisessa tärkeää on, että tulet kuulluksi ja nähdyksi sinuna, ainutkertaisena ihmisenä. Olen valmiina tekemään parhaani hyvinvointisi vahvistamiseksi. 

Minulla on työkaverina 1-2 kertaa viikossa kiltti ja rauhallinen terapiakoirani Hukka. 

Näillä ajatuksilla olen valmiina vastaamaan kutsuusi ja kulkemaan rinnallasi elämänpolulla. 

Tervetuloa! 

Lisätietoa minusta löytyy https://mielen-ratkaisu.webnode.fi/ 

Hinnasto: 

Tutustumiskäynti Kelan kuntoutuspsykoterapiaa varten: 60 €/45 minuuttia 

Yksilöpsykoterapiakäynti: 90 €/ 45 minuuttia (Kelan kuntoutuspsykoterapiassa omavastuuosuus 32,40 €) 

Itse maksavana paripsykoterapiakäynti: 110 €/ 60 minuuttia 

Hintoihin lisätään Kuulevan toimistomaksu 8,90 € ja Kanta-kirjausmaksu 2,60 €. 

minna.raninen@kuuleva.fi

Seuraavat vapaat ajat

Hae vapaita aikoja

Valitse hoitomuoto
ja vapaa päivä kalenterista.