Facebook pixel

Sanna
Raasakka

Psykoterapeutti ja psykologi, Jyväskylä

Olen psykologi ja kognitiivinen psykoterapeutti. Työkokemusta minulla on useiden vuosien ajalta lasten, nuorten ja perheiden parista. Terapeuttina olen rauhallinen, empaattinen, kannustava ja vastavuoroinen. Työskentely perustuu luottamukselliseen yhteistyösuhteeseen ja minulle on tärkeää, että asiakas kokee olevansa arvokas ja hyväksytty.

Työskentelen aikuisten, nuorten ja lasten kanssa. Tarjoan lyhytterapeuttista tukea kertaluontoisesti tai pidempään erilaisissa pienissä ja isoissa asioissa. Tallaisia voivat olla esimerkiksi kuormittavat elämäntilanteet, omien ajatusten, tunteiden, tarpeiden ja arvojen selkiyttäminen, lapsen/ nuoren kehitykseen liittyvät kysymykset, kuten pelot tai ahdistuneisuus. Tarjoan aikoja myös EMDR- työskentelyä varten.

Työskentelyn tavoitteet ja kesto määritellään yhdessä asiakkaan kanssa. Pyrin löytämään asiakkaalle yksilöllisesti sopivat työmenetelmät ja -tavat, asiakkaan vahvuudet ja mielenkiinnon kohteet huomioiden. Tapaamisilla voidaan hyödyntää keskustelun lisäksi esimerkiksi erilaisia mielikuva-, mindfulness- ja rentoutusharjoituksia, piirtämistä tai kirjoittamista. Toisinaan saatan antaa mukaan kotitehtäviä, jotta tapaamisilla oivalletut ja opitut asiat siirtyisivät osaksi asiakkaan arkea.

Minulle voit varata ajan erilaisille tukikäynneille tai lyhytterapiaan, jonka pituus sovitaan toiveidesi ja tarpeidesi mukaan. Vastaanottopäiväni on torstai.

040 564 8747
sanna.raasakka@kuuleva.fi

Seuraavat vapaat ajat

Hae vapaita aikoja

Valitse hoitomuoto
ja vapaa päivä kalenterista.