Facebook pixel

Hillevi
Heinrichs-Holmberg

Psykoterapeutti, Helsinki

Olen Nuorisopsykoterapeutti ja viitekehitykseni on psykodynaaminen. Pohjakoulutukseltani olen psykiatrian erikoissairaanhoitaja. Minulla on pitkä kokemus sekä aikuisten että nuorten psykiatrian osastoilta ja nuorisopsykiatrianpolklinikalta. Vuodesta 2000 olen toiminut yksityisenä psykoterapeuttina. Työotteeni on melko aktiivinen ja vuorovaikutteinen. Minulla on mm. pitkä kokemus masennus- ja ahdistuneisuushäiriöistä, paniikkihäiriöistä ja pakko-oireista. Myös kokemusta elämänkriiseistä ja ikääntymiseen ja eläköitymiseen liittyvistä ongelmista.

Työskentelen 20-vuotiaiden ja sitä vanhempien kanssa.

Minulle voit tulla joko Kelan terapiaan tai itsemaksavana. Myös lyhyet hoitojaksot ja yksittäiset konsultaatiokäynnit ovat mahdollisia.

Otan vastaan sekä suomenkielisiä että ruotsinkielisiä asiakkaita.

Jag är till min grundutbildning psykiatrisk sjukskötare och har vidareutbildat mej till ungdomspsykoterapeut med psykodynamisk inriktning. Jag har lång erfarenhet från både vuxenpsykiatriska och ungdomspsykiatriska avdelningar och ungdomspsykiatrisk poliklinik. Sedan år 2000 har jag jobbat som privatpraktiserande psykoterapeut. Som psykoterapeut har jag lång erfarenhet av deprsession, ångestsymtom, panikstörning och tvångsbeteende. Jag är också intresserad av livskriser och problem rörande åldrande och pensionering.

Jag arbetar med personer från 20 år uppåt.

Tar emot både FPA-klienter och självbetalande. Jag tar också emot kortare vårdavsnitt och enstaka konsultationsbesök.

 

105 €/45 min

Vapaita aikoja/Lediga tider

Psykoterapeutti/Psykoterapeut(Valvira)

Kela-oikeudet/Fpa-rättigheter

Yksilöterapia/Individualterapi

040 661 5230
hillevi.heinrichs-holmberg@kuuleva.fi

Seuraavat vapaat ajat

Hae vapaita aikoja

Valitse hoitomuoto
ja vapaa päivä kalenterista.