Facebook pixel

Satu
Perttunen

Auktorisoitu seksuaalineuvoja (SSS), seksuaaliterapeutti- ja lyhytterapeuttiopiskelija, Oulu

Satu Perttunen, seksuaalineuvoja, Oulu

Olen auktorisoitu seksuaalineuvoja (SSS), seksuaalikasvattaja ja yliopisto-opettaja.  Opiskelen seksuaaliterapeutiksi, seksologian syventävissä opinnoissa, Lapin kesäyliopistolla, sekä psykologiaa ja kasvatuspsykologiaa maisterin tutkintoon Oulun yliopistolla. Koulutukseltani olen humanististen tieteiden kandidaatti. Olen suorittanut tunnekeskeisen pariterapian peruskurssin.

Olen opiskeluajoista opettanut yliopistolla ensin Turun yliopistolla ja sitten Oulun yliopistolla kuin myös muissa oppilaitoksissa eri-ikäisiä opiskelijoita. Tuon tutkimuksiini ja työhöni vahvan monikulttuurisen otteen, koska olen myös opiskellut ja työskennellyt ulkomailla vuosia.

Otan vastaan seksuaalineuvonnan asiakkaita ja seksuaaliterapian opiskelija-asiakkaita (Hinnasto), yksin tai yhdessä, seksuaalisuuteen liittyvästä aiheesta ja iästä riippumatta. Olen perehtynyt mm. monikulttuurisuuteen seksuaaliohjauksessa, vammaisuuden seksuaalisuuteen liittyviin vaikutuksiin ja addiktoituneeseen seksikäyttäytymiseen.

Valmistun ratkaisukeskeiseksi lyhytterapeutiksi lähiaikoina. Otan vielä hetken uusia asiakkaita opiskelijatyönä edulliseen hintaan: yhden käyntikerran hinta 35 e/45 min ja viiden kerran jakso 140 e eli yksi käynti maksutta. Kysy vapaita aikoja!

Sadun aikoja voit tiedustella myös sähköpostitse tai puhelimitse.

 

Kuuleva blogit 044 239 2622
Kuuleva blogit satu.perttunen@koulutusavain.fi

Seuraavat vapaat ajat

Hae vapaita aikoja

Valitse hoitomuoto
ja vapaa päivä kalenterista.