Facebook pixel

Jarmo
Hakonen

Psykoterapeutti, Kuopio

psykoterapia kuopio psykoterapeutti kuuleva

Tällä hetkellä voit tiedustella Jarmon aikoja sähköpostilla tai puhelimitse.

Otan uusia yksilö- tai pari ja perheasiakkaita vastaan Kuopiossa ja Varkaudessa. Asiakkaana voit olla itsemaksava tai Kelan kuntoutuspsykoterapiaa hakeva.

Käytän narratiivisen lähestymistavan lisäksi ratkaisukeskeisyyttä sekä sirkulaarista ja reflektiivistä työotetta ja viitekehystä.

Ensimmäisellä tapaamisella haluan kuulla asiakkaan elämäntarinan. Siksi en kysy, miten voit, vaan mitä sinun elämässäsi on tapahtunut. Asiakas pääsee itse kertomaan tarinaansa. Sen, miten sinusta tuli äiti tai isä, millainen on parisuhde, miten perhe-elämä on sujunut, mitä työrintamalle kuuluu, millaisia muuttoja ja muutoksia on elämässä tapahtunut.

Näin syntyy pohja vuorovaikutukselle.

Käytän työssäni useita eri viitekehyksiä, mutta mielelläni aloitan narratiivisella lähestymistavalla. Sen avulla rakentuu turvallisuuden tunne ja sitä kautta vuorovaikutus ja dialogi. Pääsen myös kiinni asiakkaan tarinaan. Ilman sitä minulta puuttuu olennainen osa. Kaikista olennaisinta on, että asiakas tulee kuulluksi. Siksi en koskaan suunnittele valmista pakettia, vaan etenen tilanteen mukaan.

Kuuleva blogit 040 1921869
Kuuleva blogit jarmo.hakonen@koulutusavain.fi

Seuraavat vapaat ajat

Hae vapaita aikoja

Valitse hoitomuoto
ja vapaa päivä kalenterista.