Facebook pixel

Kuuleva Oy etsii psykoterapeuttia Jyväskylän upeisiin toimitiloihin!

Tahdomme luoda Kuulevasta Suomen parhaan ja lämminhenkisimmän terapeuttien työyhteisön.

Loimme siksi puitteet, jossa sinä psykoterapeuttina voit keskittyä olennaiseen: laadukkaaseen asiakastyöhön, oman osaamisen kehittämiseen ja omasta hyvinvoinnista huolehtimiseen. Paikan, johon asiakkaan on helppo tulla, ja jossa sinulle valikoituu psykoterapeutin työn parhaat puolet. Me huolehdimme hallinnollisista asioista puolestasi ja tarjoamme työyhteisön tuen ja Kuulevan tukijoukot käyttöösi.

 

Tule meille töihin!

Kuuleva Oy:n toimipiste sijaitsee tunnelmallisessa Vapon vanhassa juhlatalossa Puutarhakatu 19, noin puolen kilometrin päässä keskustasta.

Meillä voit työskennellä työsuhteessa tai ammatinharjoittajana. Voit itse valita, työskenteletkö osa- tai kokoaikaisena, sekä päätät itse loma-aikasi! Lisäksi sinulla on jatkuva mahdollisuus konsultoida kollegoitasi ja muita moniammatillisen ja kasvavan työyhteisömme jäseniä!

Tarjoamme Kanta-yhteensopivan potilastietojärjestelmän ja hoidamme puolestasi tilakulut, laskutuksen sekä tarvikkeet ja tietotekniikan. Sinulla tulee olla Valviran myöntämä psykoterapeutti -ammattinimikkeen käyttöoikeus.

Uusille psykoterapeuteille meillä on tarjolla sparrausohjelma, jossa meidän kokeneet terapeutit auttavat ottamaan uuden työn haltuun. Ei tarvitse jäädä yksin miettimään toimintamalleja vaan pääsee keskustelemaan erilaisista tavoista hyödyntää omaa ja työkavereiden osaamista.

 

Kuuleva Oy:n uusi toimipiste tunnelmallisessa Vapon vanhassa juhlatalossa

Ota meihin yhteyttä niin keskustellaan lisää!

Lisätietoa:

Paavo Haataja, paavo.haataja@kuuleva.fi tai p. 050 331 5559


Katso lisää: www.kuuleva.fi , www.facebook.com/kuuleva/