Facebook pixel

Oulun infotilaisuus pidetään etänä Viikko 14 (30.3.-3.4.2020)

Kuuleva – aidosti kuuntelevaa psykoterapiaa laajentaa toimintaansa Oulussa ja etsii joukkoonsa lisää toiminnastamme kiinnostuneita psykoterapeutteja!

 

Jo vuosien ajan olemme haaveilleet lämminhenkisestä psykoterapeuttien työyhteisöstä, jossa terapeutit voivat hyödyntää ammattitaitoaan parhaalla mahdollisella tavalla. Iloksemme pääsemme nyt jakamaan näkemyksemme laadukkaasta psykoterapiatyöstä.

Haemme lisää psykoterapeutteja ammattitaitoiseen joukkoomme ja kasvavan liiketoimintamme vahvistukseksi! Sinut kutsutaan infotilaisuuteen kuulemaan meidän tarinaamme sekä sen mitä yhteistyömme toisi tullessaan.

Pidämme infotilaisuudet etänä yksilötapaamisina puhelimen tai Microsoft Teamsin välityksellä viikolla 14. Soita tai laita sähköpostia, niin varataan sinulle sopiva aika keskustelua varten.


Aika: Viikko 14 (30.3.-3.4.2020)
Yksilötapaamiset: Puhelimella tai Microsoft Teamsin välityksellä


Ilmoittaudu sähköpostitse: hugo.miskala@kuuleva.fi tai soita numeroon 050 5500 715

Tilaisuuksissa kerromme toiminnastamme lisää leppoisassa hengessä sekä siitä, miten Kuulevan terapeuttien työyhteisössä toimiminen voi vähentää työtaakkaasi.

Tahdomme luoda Kuulevasta Suomen parhaan ja lämminhenkisimmän psykoterapeuttien työyhteisön. Loimme siksi puitteet, joissa sinä psykoterapeuttina voit keskittyä olennaiseen, ydinosaamiseen, osaamisen kehittämiseen ja omasta hyvinvoinnista huolehtimiseen. Paikan, jonne asiakkaan on helppo tulla, ja jossa sinulle valikoituu psykoterapeutin työn parhaat puolet.

Voit myös kysyä työskentelystä Kuulevassa ottamalla yhteyttä.

Kuulemisiin!

Hugo Miskala
Kuuleva Oy
050 5500 715
www.kuuleva.fi

Kuuleva