Facebook pixel

Sarianne
Vaarula

Psykoterapeuttiopiskelija, Lahti

Psykoterapia Lahti

Tarjoan nyt psykoterapian tutustumiskäyntejä. Kelan kuntoutuspsykoterapia mahdollistuu alkuvuodesta 2023.

95 € / 45 min  yksilöterapia

80 € / 60 min TRE® -stressinpurkuliikkeiden yksilöohjaus

Olen valmis EMDR-terapeutti ja joulukuussa valmistuva traumapsykoterapeutti.  Pohjakoulutukseltani olen erityisopettaja (KM). Lisäksi olen neuropsykiatrinen valmentaja, TRE®-ohjaaja sekä draamakasvattaja.

Olen lämmin, oivaltava ja empaattinen terapeutti. Pyrin luomaan luottamuksellisen ja armollisen aidon kohtaamisen tilan, jossa sinä saat olla oma itsesi; voit tutkia turvallisesti elämäsi kipukohtia ja löytää uusia voimavaroja. Minulla on pitkä työkokemus lasten, perheiden ja verkostojen kanssa työskentelystä erityisopettajana. Olen itse sekä äiti että isoäiti. Oma elämänkokemukseni antaa pohjaa kohdata lämmöllä asiakkaita, jotka kipuilevat erilaisissa elämäntilanteissa.

Tutkimisen kohteena voi olla sekä verbaalinen että kehollinen tarina, koska elämämme tapahtumat vaikuttavat kehomieleen kokonaisuutena. Kiinnitämme huomiota ajatusten ja tunteiden lisäksi kehon viesteihin, ja teemme tarpeen mukaan myös pieniä toiminnallisia harjoituksia. Tavoitteena on tehdä omasta kehosta turvallinen paikka, jolloin voidaan lähteä käsittelemään myös traumoja turvallisesti.

Ota yhteyttä, niin voimme yhdessä pohtia, olisiko traumaterapeuttinen keskustelu sinulle oikea vaihtoehto. Terapian voi tarvittaessa toteuttaa osittain etänä.

Yhteydenotot sähköpostitse.

sarianne.vaarula@kuuleva.fi

Seuraavat vapaat ajat

Hae vapaita aikoja

Valitse hoitomuoto
ja vapaa päivä kalenterista.