Facebook pixel

Aija
Juntunen

Psykoterapeuttiopiskelija, Kajaani

Aija Juntunen,Psykoterapeuttiopiskelija

Olen valmistunut Iso-Britanniassa työpsykologian maisteriksi (MSc Occupational Psychology). Opiskelen psykoterapeutiksi Tampereen yliopistossa.

Olen kiinnostunut auttamaan ihmisiä saavuttamaan heille elämässään tärkeät asiat ja tavoitteet. Erityisosaamistani ovat työnhakuun liittyvät esteet ja niiden purkaminen. Töiden tai kouluun hakemisen tai työssä jaksamisen esteenä voivat olla esimerkiksi paniikkihäiriöt, fobiat, sosiaalisten tilanteiden pelot, masennus tai ahdistus. Me voimme yhdessä työskennellä näiden ongelmien purkamiseksi. Hoitomenetelminä käytän uusimpia, ns. kolmannen aallon käyttäytymisterapeuttisia menetelmiä, jotka ovat tieteellisen tutkimuksen pohjalta todettu päteviksi ja toimiviksi menetelmiksi useimpien mielenterveysongelmien hoidossa. Työskentelen mielelläni kaikenikäisten ihmisten parissa.

Suomesta minulla on kokemusta työttömien ja pitkäaikaistyöttömien työhönvalmennuksesta, työurapalveluista sekä ohjaus- ja neuvontatyöstä. Olen myös työskennellyt työnantajille rekrytoinnissa sekä esimiesvalmennuksissa.

Olen aiemmin työskennellyt myös tutkimus-, arviointi- ja opetustehtävissä yliopistoissa sekä yrityskonsulttina rekrytointi- ja valintaprosessien, psykometristen testien ja koulutusohjelmien suunnittelussa, kehityksessä, testauksessa ja arvioinnissa Iso-Britanniassa.

Tarjoan toistaiseksi opiskelijatyöna tehtyä psykoterapiaa maksutta.

Aijan aikoja voi varata sähköpostilla tai puhelimitse.

 

044 982 3494
aija.juntunen@koulutusavain.fi

Seuraavat vapaat ajat

Hae vapaita aikoja

Valitse hoitomuoto
ja vapaa päivä kalenterista.