Facebook pixel

Hasse Stigzelius

Psykoterapeutti, Joensuu ja Kuopio

Psykoterapia Kuopio Hasse Stigzelius Kuuleva

Hassen vapaita-aikoja voit tiedustella sähköpostitse tai puhelimitse.

Olen hahmoterapeutti ET (Valvira, Kela). Aloitin vastaanottoni vuonna 2007 hahmoterapeuttikoulutukseni aikana. Valmistuin hahmopsykoterapeutiksi vuonna 2011 GIS-Internationalista Tanskassa. Samana vuonna suoritin Tampereen yliopistossa myös lisensiaatin tutkinnon teatteritaiteesta, jonka opinnäytetyössä viitekehykseni oli hahmoterapia. Hahmoterapiakoulutuksessa perehdyin myös pariterapiaan, työnohjaukseen, psykodraamaan sekä hengitys- ja kehollisiin menetelmiin kuten TRE. Monikulttuurisuus- ja adoptioasioissa olen kokemusasiantuntija. Olen ohjannut terapeuttisia teatteriryhmiä ja hahmoterapiaryhmiä.

Keskustelun lisäksi hahmoterapiassa tehdään erilaisia luovia ja toiminnallisia kokeiluja, jotka kävijä valitsee tai keksii itse. Lisäksi lähestymistapaani vaikuttavat kokemukseni vuorovaikutteisesta kiintymyssuhdeterapiasta (DDP) ja Perhekonstellaatiosta. Yhdistän työskentelyssäni kokemukseni teatterista ja terapiasta.

Keskitymme olemaan tässä ja nyt, tiedostamaan tunteita ja kehollisuutta, joiden kokemista voimme myös harjoitella ja vahvistaa. Hahmoterapian perusta on tasavertainen dialogi. Olet oman kokemuksesi asiantuntija. Hyväksyn sen ja tuen sitä. Etsimme yhdessä voimavaroja ja käsittelemme kipupisteitäsi. Tavoitteena on kaikkien kokemusten hyväksyminen ja koko minuutta tyydyttävä nykyisyys.

Kävijät ovat saaneet vastaanotollani apua erilaisiin ongelmiin: masennus, bipolaarisuus, aggressio, miesten kokema väkivalta, pakko-oireet, dissosiaatio, addiktio, paniikkihäiriö, ero, kiintymyssuhde, seksuaalinen identiteetti, kiusaaminen sekä sosiaalinen jännitys.

Tervetuloa yksin tai läheisesi kanssa.

Verkkosivu: tuntuhahmoterapia.wordpress.com

WhatsApp: Tuntu-hahmoterapia

 

Kuuleva blogit 0400 433 334
Kuuleva blogit hasse.stigzelius@koulutusavain.fi

Seuraavat vapaat ajat

Hae vapaita aikoja

Valitse hoitomuoto
ja vapaa päivä kalenterista.